26.07.2009. / 23:00

Autor: Zrinka Ferina

Ryan Reynolds: Iznenadio sam se kad sam vidio Sandru Bullock nagu

Reynolds glumi lik Andrewa Paxtona, asistenta zaposlenog u njujorškoj izdavačkoj kući, koji nerado pristaje na brak iz interesa ne bi li tako spasio od deportacije u Kanadu svoju dominantnu šeficu Margaret Tate koju glumi Sandra Bullock a sebi osigurao napredovanje u karijeri

Ryan ReynoldsRyan ReynoldsU novoj komediji "Prisila na brak", koja se od 30. srpnja počinje prikazivati u hrvatskim kinima, Ryan Reynolds dobiva više no što je očekivao nakon što pristane oženiti Sandru Bullock. Reynolds glumi lik Andrewa Paxtona, asistenta zaposlenog u njujorškoj izdavačkoj kući, koji nerado pristaje na brak iz interesa ne bi li tako spasio od deportacije u Kanadu svoju dominantnu šeficu Margaret Tate koju glumi Sandra Bullock a sebi osigurao napredovanje u karijeri.

Sve se zakomplicira kad neobični par otputuje na Aljasku u posjet njegovoj uvrnutoj obitelji. Uz pripreme za žurno vjenčanje te s imigracijskim službenicima za vratom, Andrew i Margaret su odlučni ostati pri svom planu usprkos posljedicama.
EXTRA: Film "Prisila na brak" podsjeća na komedije iz zlatnog doba Hollywooda, volite li te filmove?
- Obožavam te filmove, pogotovo filmove sa Spencerom Tracyjem i Katharine Hepburn. Jednostavno ih sve obožavam. I kad ih gledate, zaista možete vidjeti kako je žanr evoluirao. Možete vidjeti kako su drugi odlični redatelji, poput Roba Reinera u "Kad je Harry sreo Sally", posuđivali iz tog predloška. U ovom filmu, međutim, mislim da sam ja Hepburn a ona je Tracy. Znate, ja u neku ruku glumim glavnu žensku ulogu u njemu.(snimke: guliver/getty images, continental film i dok extre)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika