27.07.2009. / 10:40

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza Anđelke Subašić: Hapšenja, razotkrivane tajnih veza i kvarovi

Puno događaja biti će obavijeno tajnama, ali će se neke ''tajne veze'' ovaj tjedan razotkrivati i izazivati skandale. Crkvene vlasti također su na udaru kritike, ogovaranja i provokacije, na što će neprimjereno reagirati

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrva dva dana ovoga tjedna biti će relativno skladna, mirna i ugodna. Kako idemo dalje tako se slika mijenja.
Zbog negativnih aplikacijskih aspekata Marsa, Saturna i Urana u tjednu pred nama, ali i u idućem, u porastu je terorizam (grupni, individualni, međunarodni). Takvi aspekti donose događaje koji nas prisiljavaju na djelovanje, a to djelovanje se bazira na tenziji i proizlazi iz frustracije.

U porastu je i djelovanje organiziranog kriminala (oružane pljačke, ubojstva i oružani napadi). Istovremeno imamo reakciju policijskih (i vojnih) snaga. Ona su bazirane na jednostranim i autokratskim odlukama. Čudni pojedinci koji često mijenjaju prebivališta i boravišta biti će izvršitelji i sudionici spomenutih događaja.
Sukobljavaju se moćni i nemoćni, elita i siromašni, policija i pljačkaši.

Možemo očekivati i neka velika hapšenja pojedinaca za kojima duže vrijeme tragaju međunarodne vojne i policijske snage. Očekujmo kvarove na automobilima i uređajima. Ti kvarovi će biti uzrokom nesreća ali će i preticanja biti uzroci težih prometnih nesreća. Zato se smirite i budite kontrolirano disciplinirani.

Ljubomora će biti uzrokom skandala ali i tema crnih kronika. U medicini prijete greške s anestezijom.
Puno događaja biti će obavijeno tajnama, ali će se neke ''tajne veze'' ovaj tjedan razotkrivati i izazivati skandale, emocionalne reakcije.

Crkvene vlasti također su na udaru kritike, ogovaranja i provokacije (na to će neprimjereno reagirati).
U ekonomiji je sve više izazova. Vlade, ne samo naše zemlje, biti će prisiljene donositi neočekivane, nepopularne i jednostrane odluke (bez usaglašavanja s partnerima), a za našu vladu nekoliko idućih tjedana su veliki test izdržljivosti, organiziranosti, strukture i discipline. Bojim se da će se donositi autokratske i jednostrane odluke koje će produbljivati jaz između bogatih i siromašnih, moćnih i nemoćnih, vladajućih i opozicije.

Mediji također kao da gube kontrolu i donose neprovjerene, kaotične, provokativne i brzoplete vijesti i komentare. Stoga se može očekivati smjena urednika i novinara.

Rizični dani na burzi su srijeda i četvrtak. Tih dana će i vrijeme biti vrlo ćudljivo, s puno vlage u zraku. Vjetrovi će samo pogoršavati sparinu i izazivati probleme sa tlakom, cirkulacijom i glavobolje. Često ćemo mijenjati raspoloženja.
Savjet: izbjegavajte žurbu, gužve, rasprave i sukobe, fizičke napore. Više smijeha i viceva trebamo.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika