27.07.2009. / 14:52

Autor: Andrea Belin

5 načina da zauvijek poboljšate svoj seksualni život

Iskoristite ljeto kako biste konačno, u opuštenoj atmosferi godišnjeg odmora, ispravili greške za koje tijekom godine naprosto nemate vremena. Vjerujte, neće vam biti žao

Ljeto je idealno vrijeme da poboljšate svoj seksualni životLjeto je idealno vrijeme da poboljšate svoj seksualni životLjetovanje s boljom polovicom je idealna prilika da poboljšate seksualni život. Pri tome ne zaboravite da vas je u vezi dvoje te da oba partnara moraju ravnopravno sudjelovati u ovakvim promjenama. Najprije se opustite, a zatim počnite istraživati i primjenjivati naše savjete za koje smo sigurni da će vam pomoći kako bi obogatili i poboljšali seksualni život!

Seks se ne odbija
Odbijanje igrica u krevetu radi osvete nije poželjno u niti jednom trenutku. Naravno, to ne znači da partnera ne smijete odbiti ukoliko zaista niste raspoloženi ili osjećate bolove. No, apstinencija zbog toga što ste u svađi može dodatno pogoršati stvar. Statistike jasno pokazuju da je seks nakon svađe najbolji. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se sami uvjerite.

Muškarac ne zna što vas uzbuđuje
Svoje želje i potrebe izrazite riječima. Nemojte se sramiti priznati što vas u kojem trenutku najviše uzbuđuje. U seksu treba uživati, a to ćete uspjeti samo ako svojoj boljoj polovici jasno i glasno kažete što želite. Ne bojte se reći svoje najintimnije fantazije jer ukoliko ih prešutite, nikada se neće ostvariti.

Žene i muškarci su dva različita svijeta
Vjerujemo da vam se već nekoliko puta dogodilo da se u krevetu niste razumjeli. Ženski mozak funkcionira potpuno drugačije od mozga pripadnika jačeg spola i zbog toga se djevojke dodatno uzrujavaju. Kako bi zadovoljili svoje, a zatim i želje svoga partnera morate o seksu puno razgovarati. Pri tome nemojte biti sebični i pokušajte shvatiti, a nakon toga i zadovoljiti njegove potrebe.

I žena može inicirati seks
Ne mora svaki put u krevetu muškarac voditi glavnu riječ. Naprotiv, mnoge pripadnike jačeg spola dodatno uzbuđuje ako djevojka preuzima inicijativu. Dok je na poslu pošaljite mu zanimljivu sms poruku i pokažite mu koliko ga želite te inzistirajte da što prije dođe kući. Za to vrijeme osmislite koreografiju koja će ga ostaviti bez daha.

Monotonija ubija želju za seksom
Zapamtite jednom zauvijek da seks nije dobro planirati. Muškarci vole sponatnost stoga nije dobto da se takve aktivnosti odražavaju uvijek u isto vrijeme na istom mjestu. Možda će ga oduševiti ako to učinite na kuhinjskom stolu ili u kupaonici. Eksperimentiranje u seksu je jako poželjno.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika