28.07.2009. / 00:29

Autor: Totalsport

Video: Ibrahimović predstavljen Barceloninim navijačima

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović i službeno je predstavljen kao novi igrač španjolskog nogometnog giganta Barcelone na Camp Nou pred oko 50.000 navijača...

Zlatan Ibrahimović na Camp NouZlatan Ibrahimović na Camp NouTijekom dana Ibrahimović je obavio liječnički pregled i potpisao petogodišnji ugovor u kojem postoji i odštetna klauzula u kojoj stoji da neki klub u slučaju prijevremenog raskida ugovora za njegovu kupnju mora platiti 250 milijuna eura.

Ibrahimović će u novom klubu nositi dres s brojem devet s kojim je spremno pozirao prisutnim fotoreporterima, a njegova sreća mogla se isčitati s lica na kojem nije skidao osmijeh od uha do uha.

- Igrati za Barcelonu velika je čast. Puno je velikih klubova, ali samo je jedan poseban, a za mene je to Barça - rekao je Ibrahimović.

- Došao sam u ovaj klub da bih postao još bolji, da bih igrao s Messijem, Xavijem, Iniestom, Toureom, momčadi čije igrače znam sve napamet u glavi. Osjećam se fantastično i želim još napredovati - dodao je švedski nogometaš koji je prošle sezone u Seriji A osvojio naslov najboljeg strijelca s 25 zabijenih golova.

- Očito želim biti bolji nego prošle sezone. Tada sam zabio 25 i bio sam najbolji strijelac lige i budite sigurni da to želim nadmašiti. Ali neću reći točan broj koji želim zabiti. Ako si zabijete tako nešto u glavu tada postanete očajni u namjeri da zabijete. Ovdje sam da pomognem suigračima i da oni pomognu meni. Ono što mogu obećati je puno uspjeha, veselja i sigurno dobrih uspomena - zaključio je svoj govor "Ibracadabra".

Rekordan broj navijača došao pozdraviti Ibrahimovića

Španjolski dnavnik El Mundo Deportivo piše da je na predstavljanju švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića po transferu iz Intera u Barcelonu na Camp Nou dočekao rekordan broj navijača.

Oko 50.000 gledatelja došlo je pozdraviti "Ibracadabru", što je najviše u povijesti katalonskog nogometnog giganta.

Dosad je rekordan broj gledatelja nazočio predstavljanju Thierryja Henryja po transferu iz Arsenala 2007. godine (oko 35.000), dok je primjerice dolazak Ronaldinha iz PSG-a 2003. pozdravilo oko 20.000 ljudi.

Šveđanin se pred razdraganim mnoštvom pojavio s gotovo dva sata zakašnjenja radi potpisivanja potrebne dokumentacije, a jednom kada se pojavio na travnjaku stadion je eruptirao.

Uslijedio je kratak pozdrav publici, te već standarno tehniciranje, ljubljenje klupskog grba i poziranje fotoreporterima.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
30/7/09

Ronald, 30.07.09. 14:51

sramota kravo ja ne bih nikada otisao iz Intera,dabogda ti propala karijera


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika