28.07.2009. / 10:21

Autor: Pjero Glušić

Zastrašujuće: Madonna na rubu anoreksije, nema ni grama masti

Svoj mišićavo – bolesno mršavi izgled prepisuje potrebi da izgleda mlado i sa 50 godina. Madonnini bliski prijatelji strahuju za njezino zdravlje, no ona ne mari za to

Pjevačica ne izgleda nimalo privlačnoPjevačica ne izgleda nimalo privlačnoMadonna ne prestaje šokirati javnost, njezina je opsjednutost mladim tijelom prešla sve granice ljepote, ali i zdravlja.

Čini se kako kraljica popa gubi kontrolu nad svojim tijelom, zaluđenost teretanom u kojoj provodi po sata šest dana u tjednu, Madonnu je dovela do same anoreksija. Svoj mišićavo - bolesno mršavi izgled prepisuje potrebi da izgleda mlado i sa 50 godina.

Madonnini bliski prijatelji strahuju za njezino zdravlje, jer njezino anoreksično tijelo s vidljivim krvnim žilama izgleda stravično. Liječnici smatraju da Madonna može vrlo lako oboljeti od osteoporoze, jer njezino tijelo nema ni malo masti, koje stvaraju prevenciju od te česte bolesti.

No, kraljica popa se time ne opterećuje ni malo, jer svoje slobodno vrijeme provodi tulumareći Londonom sa dvadestdvogodišnjim Jesusom Luzom.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

registracija
25/7/09

LedenaIstina, 28.07.09. 11:16

Luda je bil, luda je i ostala. I umrijece u ludilu.


registracija
15/5/09

Fidelito, 28.07.09. 23:41

U ovom slučaju ne vrijedi uzrečica: 'Stara koka-masna juha', nego bi ovo bila iznimka koja potvrđuje pravilo. Naprijed Jesus.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika