28.07.2009. / 10:28

Autor: Pjero Glušić

Victoria Beckham promijenila frizuru: Ekstenzije su ponovno in

Kraljica hair stylinga, čije frizure postaju svjetski must have kod većine žena, ovoga se puta odlučila za dužu kosu

Posh Spice s ekstenzijamaPosh Spice s ekstenzijamaModna ikona i trendsetterica Victoria Beckham ponovno je promijenila frizuru. Kraljica hair stylinga, čije frizure postaju svjetski must have kod većine žena, ovoga se puta odlučila za dužu kosu.

Svoju novu frizuru Victoria je pokazala paparazzima koji su je čekali ispred londonskog it restorana Cecconi, gdje je Vicky večerala s modnim dizajnerom Marcom Jacobsom.

Kao i uvijek bez imalo smiješka na licu i besprijekornim stilom, Victoria je izgledala poput ledene kraljice. U pripijenoj crnoj haljini zatvorenog vrata više je ličila na lik iz nekog od Matrix filmova, nego li na sebe.

No, čini se kako će, upravo zahvaljujući njoj, ekstenzije još jednom postati hit sljedeće sezone, jer svi dobro znamo da su Viktorijine frizure uvijek bile glavna inspiracija većini žena, ali i njezinih kolegica. Očito je da sve što Beckhamovi naprave, postaje apsolutni svjetski hit.

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika