28.07.2009. / 10:59

Autor: Andrea Belin

Zavirite mu u kofer i znat ćete sve o njemu

Čim stignete na odredište, angažirajte se oko njegovih stvari. Niste ni svjesni što sve možete pronaći u muškoj torbi. Možda se ugodno iznenadite

Kofer sve otkrivaKofer sve otkrivaOsim što je ljetovanje idealna prilika da poboljšate seksualni život, nekoliko dana provedenih daleko svih koje poznajete, pomoći će vam da u potpunosti upoznate svoju bolju polovicu i zaključite ima li vaša veza budućnosti.

Trebate mu samo zaviriti u kofer...
Psiholozi tvrde da se kroz ovakav test može otkriti apsolutno sve što vas zanima. Stoga, čim stignete na odredište, angažirajte se oko njegovih stvari. Niste ni svjesni što sve možete pronaći u muškoj torbi.

Čovjek koji zna što želi
Ako su stvari u njegovoj torbi uredno posložene, čak vam se čini urednije nego kod vas, budite sigurni da kraj sebe imate čovjeka koji zna što želi u životu. On je prije svega inteligentan, ambiciozan i jako nježan. On se zna uvući pod kožu u sekundi, a tehnikama kojima to izvodi, nećete moći odoljeti. Savjetujemo da na početku pripazite na svoje ponašanje jer će proći nekoliko dana dok se ne opusti. On će također ispitivati situaciju jer želi biti siguran da ste vi djevojka koju je tražio.

Pažljivo će promatrati svaki vaš pokret, od trenutka kada se probudite pa sve dok ponovno ne legnete u krevet. On mora znati da ste spremni za njega učiniti sve. Ako želite i nakon ljetovanja ostati u vezi s takvim muškarcem, na odmoru morate ispuniti većinu njegovih zahtjeva. Ako položite ovaj test, nikada vas neće pustiti iz svog života.

Neodlučan
Ako je putna torba vašeg partnera u totalnom neredu, vaš muškarac ne zna što bi sa sobom. Čak nije siguran jeste li vi djevojka koju želi kraj sebe. Ukoliko je i vama zabava na prvom mjestu, idealna ste kombinacija. On se ne opterećuje pravilima. Sve što ćete zajedno raditi na ljetovanju, odvijati će se spontano. Uz njega se možete opustiti i uživati u čarima ljeta jer vas u niti jednom trenutku neće gnjaviti.

Dok se vi odmarate, on će pronaći neku drugu zanimaciju. Ovakvi muškarci vole djevojke koje se neprestano smiju. Vjerovali ili ne ovakav muškarac je idealan za brak jer u vašoj kući smjeha i zabave neće nikada nedostajati.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika