28.07.2009. / 11:10

Autor: Ivica Medo

Jurčić pred odlazak u Salzburg: Odlučio sam se za udarnu momčad, Glavina od prve minute

Pred odlazak u Salzburg na prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka s Red Bullom, Dinamov trener Krunoslav Jurčić održao je press-konferenciju na maksimirskom stadionu

Zoran Mamić i Krunoslav JurčićZoran Mamić i Krunoslav Jurčić"Odlučio sam tko će igrati u Salzburgu. Sastav neće biti isti kao onaj protiv Istre, neke igrače sam odmarao za Red Bull", u uvodu je rekao Jurčić.

Stojite li i dalje na stajalištu da Sammir, Badelj i Morales ne mogu igrati skupa u prvoj momčadi?

"Neka ostane tako kako sam rekao. Austrijanci imaju svoje ljudi koji prate hrvatske medije."

Jurčić je zatim istakao kako dobro poznaje momčad Red Bull.

"Dobro smo ih snimili, gledao sam ih i u Irskoj protiv Bohemiansa, a Rukavina protiv Rieda u Austriji. Pogledali smo i video snimke, tako da nema nepoznanica. Vidljiv je rukopis trener Stevens, to je čvrsta i organizirana momčad, s malo naglašenijom defanzivnom orijentacijom. Prva misao im je obraniti svoju mrežu, a tek onda razmišljaju o napadu", u kratkom izlaganju Jurčić je sažeo dojmove o Red Bullu, a zatim se posvetio svojoj momčadi.

"Nakon partije protiv Istre puni smo samopouzdanja, a svaki novi dan nam je dragocjen u dizanju forme. Idemo u Salzburg s respektom prema protivniku, ali i velikim optimizmom. Vjerujemo u sebe."

Za kraj Jurčić je otkrio kako će od prve minute igrati pojačanje pristiglo iz Ukrajine Denis Glavina.

"Zadovoljan sam njegovo igrom protiv Istre. Glavina je čvrst igrač, ugodno sam iznenađen njegovom igrom u obrani jer sam dobio informacije da je u Ukrajini bio dosta ofenzivno orijentiran."

Odmah nakon press-konferencije Dinamova ekspedicija uputila se u Salzburg.

Utakmica se igra sutra s početkom u 20.30 sati.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika