28.07.2009. / 13:44

Autor: Andrea Belin

Manekenka Kristina: Naučila sam Železnjaka hrvatski za samo godinu i pol

Par koji je do nedavno skrivao svoju vezu prošli je vikend boravio na Hvaru na koji su stigli gliserom, a navode da su skrivali vezu oštro su demantirali

Dmitrij i Kristina nedavno su se družili s Paris HiltonDmitrij i Kristina nedavno su se družili s Paris HiltonRuski tajkun sa splitskom adresom, Dmitrij Železnjak napokon je naučio hrvatski jezik. U tome mu je pomogla Kristina Bucić, djevojka s kojom je u vezi već godinu i pol dana.

"Pet godina je u Splitu i nije savladao hrvatski, a onda sam ga ja u godinu i pol uspjela naučiti", tvrdi Kristina i dodaje kako je počela brinuti i o njegovom izgledu te mu je iz prehrane izbacila tjesteninu i kruh.

Par koji je do nedavno skrivao svoju vezu prošli je vikend boravio na Hvaru na koji su stigli gliserom, a navode da su skrivali vezu oštro su demantirali.

Podsjetimo, proizvođač jedine hrvatske luksuzne votke Akvinta i Kristina prije desetak dana boravili su u Cannesu i to u društvu poznate hollywoodske trendseterice Paris Hilton.

Doduše, osim Europljana u okusu Akvinte moći će uživati i Amerikanci jer je Železnjak proizvod, čiju je proizvodnju prije nekoliko godina pokrenuo u Hrvatskoj, odlučio ponuditi i na američkom tržištu.

"Odlučio sam svoju votku ponuditi i na američkom tržištu tako da sada zbog promocije često putujem tamo, a uskoro se ponovno spremam na put u New York", kazao je pedesetogodišnji Rus.

Kristina se kao i Železnjakova bivša supruga Olessyja prestaje baviti manekenstvom. Trenutačno se želi posvetiti fakultetu.

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika