29.07.2009. / 10:51

Autor: Ivica Medo

Wenger: Eduardo je prepun samopouzdanja, igra kao da nije bio ozlijeđen

Menadžer Arsenala Arsene Wenger pohvalio je svoje napadače nakon visoke pobjede (5:0) u prijateljskoj utakmici s Haladasom u Szombathelyiju

Arsene WengerArsene WengerPo dva pogotka za "topnike" postigli su hrvatski reprezentativac Eduardo i Nicklas Bendtner, a jedan Robin van Persie kojem je to bio 14 gol na ljetnim pripremama.

"Čini mi se da u momčadi postoji prava kohezija i vjerujem da je to razlog naše stabilnosti. Momčadski duh izlazi na vidjelo u utakmicama", izjavio je Wenger.

No, najveći dobitak za Arsenal je povratak Eduarda na teren. Hrvatski reprezentativac bio je izvan stroja od ozljede u polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Manchester Uniteda u travnju ove godine.

Wenger je oduševljen Eduardovim povratkom.

"Izgleda potpuno spreman, dobro se kreće, a ono što je najvažnije je to što izgleda prepuno samopouzdanja. Čini se da se nema straha od nove ozljede. Sve u svemu, to je za mene bilo u svakom pogledu pozitivna utakmica", zaključio je Francuz.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika