29.07.2009. / 19:43

Autor: Ivica Medo

Kalinić u šoku: Zbog Ercega mu propao posao s Portsmouthom

Nikola Kalinić ipak neće u Portsmouth iako se dogovorio o svojim uvjetima s engleskim klubom

Nikola KalinićNikola KalinićHajdukov napadač stigao je u Portsmouth na liječnički pregled i sve je izgledalo da su ostale samo formalnosti pa da Kalinić navuče dres "mornara".

No, onda se dogodio kopernikanski obrat. Transfer je propao zbog toga što se Kalinićev zastupnik Tomo Erceg nije mogao dogovoriti oko visine svoje provizije s ovlaštenim pregovaračima Portsmoutha Ralphom N'Konom i Belgijcem Eric Teataertom, pišu Sportske novosti.

Kalinić je navodno bio šokiran kad je doznao da nema ništa od prelaska na Fratton Park, a njegov zastupnik Erceg odmah je odletio u Porto gdje će pokušati dogovoriti posao s dvostrukim prvakom Europe.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
30/7/09

Ronald, 30.07.09. 14:56

Srami se majmune jedan.Dabogda igrao u drugoj ruskoj ligi po -25c konju ruzni.Kako te nije stid a Mandjukic 50 puta bolji od tebe i ostao u onom mrskom Dinamu a ti jedva cekas da napustis Hajduk.Dabogda ti se avion srusio nadomak Porta jer onaj supak od tvog menadjera je otisa da ti guzicu spasi.Da sam na mjestu Hajdukovih celnika poveca bi cijenu na 10 m eura mada ne kostas ni 2 m eura


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika