29.07.2009. / 21:52

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Video: Prijateljska: Eduardo odigrao novih 20-ak minuta

Nogometaši Arsenala pobijedili su u prijateljskom utakmici Bundesligaša Hannovera na njegovoj AWD-Areni 1-0 pred 31.412 gledatelja...

EduardoEduardoBila je to posljednja i najzahtjevnija provjera Wengerove momčadi u prvoj, bazičnoj fazi austrijskih priprema. Englezi su u Hannoveru zastali na proputovanju za London.

Jedini gol na utakmici zabio je Cesc Fabregas u devetoj minuti nakon velemajstorske kombinacije s Robinom van Persiejem. Nizozemac je u idealno vrijeme gurnuo loptu u prostor za natrčalog Španjolca, koji je zaobišao vratara Enkea, najbolje ocijenjenog prošle sezone u Bundesligi, i zabio jedini gol na utakmici.

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva ušao je u igru u 69. minuti. Tri minute potom imao je izglednu priliku za pogodak, ali nije uspio poentirati iz okreta. Ušao je u igru kad je Arsene Wenger mnogobrojnim izmjenama razbio ritam svojoj momčadi, te je u posljednjih dvadesetak minuta dominantnija momčad na travnjaku bio Hannover.

Prijateljska nogometna utakmica:

Hannover - Arsenal 0-1 (Fabregas 9)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika