29.07.2009. / 23:58

Autor: Ivica Medo

Jurčić: Trebali smo pobijediti, nismo imali koncentracije u završnici akcija

Trener Dinama Kruno Jurčić izašao je vidno zadovoljan pred novinare nakon remija s Red Bull Salzburgom u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka

Kruno JurčićKruno JurčićRB Salzburg poveo je pogotkom Zicklera u 45. minuti, no Dinamo je svoju bolju igru i dominaciju terenom okrunio pogotkom junaka-tragičara ove utakmice Marija Mandžukića. Naime, Mandžukić je pred sam kraj utakmice dobio drugi žuti karton i neće igrati u uzvratu na Maksimiru.

"Nadam se da su gledatelji mogli uživati u utakmici, da su zadovoljni našom igrom. Moram priznati da ja jesam. Taktički smo odlično odradili utakmicu, po tom pogledu napredujemo iz utakmice u utakmicu i to me jako veseli. Znali smo da protivnik igra pozicijski nogomet, da je vrlo kvalitetan, ali smo ipak uspjeli uspostaviti ravnotežu. Žao mi je što moji igrači nisu imali koncetracije u završnici akcija. Imali smo dosta prilika i mogli smo pobijediti", utvrdio je Jurčić, a zatim je prokomentirao drugi žuti karton Mandžukića zbog kojeg ne smije igrati u uzvratu.

"Ne trebam ni govoriti koliko će nam Mandžukić nedostajati. Velika je šteta što neće igrati u uzvratu, ali to neće pokvariti dojam koji smo ostavili na ovoj utakmici. Mi navodno ne smijemo komentirati suđenje", s dozom cinizma zaključio je Jurčić.

Strateg Red Bulla Huub Stevens osvrnuo se na pogrešku Schiemera nakon čega je Dinamo izjednačio na 1:1.

"Ne možete vraćati loptu prsima golmanu kad ona leti preko pola terena. Napravili smo previše pogrešaka. Nismo igrali defenzivno, u momčadi je bilo pet ofenzivno orijentiranih igrača. Puno bolje bi bilo da je završilo 0:0 nego 1:1", izjavio je Stevens.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika