30.07.2009. / 12:35

Autor: Andrea Belin

Dobro je znati: Oblik nogu otkriva savršenu odjeću

Premda vam se povremeno čini kako obična kupovina traperica postaje noćna mora kojoj nema kraja, savjetujemo da pročitate koji kroj hlača će vas učiniti lijepom

Svaka ima svoje idealne trapericeSvaka ima svoje idealne trapericeUkoliko se ni na koji način ne možete riješiti viška kilograma na određenim mjestima, ne očajavjate. Sitne nedostatke na tijelu možete prikriti adekvatnom odjećom. Nudimo vam nekoliko savjeta kakvu garderobu nositi s obzirom na izgled nogu. Vjerujte i djevojke s punijim i kraćim nogama mogu biti jako seksi!

Kratke punije noge

Ako su vaše noge kratke najprije se morate pobrinuti da nosite duži gornji dio odjeće, primjerice majice i jaknice kako ne bi izgledali još kraće nego što uistinu jeste. Nemojte nositi užasno široke hlače i uvijek radije kombinirajte hlače tamnijih boja. Izbjegavajte prugaste uzorke, naročito one horizontalnih prugica. Suknje bi trebale biti ispod koljena. Što se tiče obuće, idealno bi bilo ako ste obožavateljica visokih potpetica.

Kratke mršave noge

Pravila odijevanja su slična kao i za djevojke kratkih punijih nogu. Izbjegavajte preupadljive uzorke i nosite odjeću svjetlijih boja.

Duge punije noge

Izbjegavajte "tričetvrt" hlače jer će u njima vaše noge izgledati šire. Također nemojte nositi preuske traperice. Tanjom će vas učiniti i obuća s otvorenim prstima. Sa štiklama također budite oprezni jer nećete u njima lijepo izgledati ako su pretanke. U donjem dijelu tijela nosite odjeću tamnijih boja. Ukoliko volite nositi suknje, nosite one zvonastog oblika.

Duge mršave noge

Vi ste sretnica koja nema previše problema s kombiniranjem boja i krojeva. Vi si možete priuštiti kratku suknju i visoke potpetice, a savršeno ćete izgledati i u uskim trapericama i ravnoj obući. Jedino što bi mogli izbjegavati su jako široke hlače. Široke suknje također nemojte nositi jer vama savršeno pristaje jako uska odjeća.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika