30.07.2009. / 15:20

Autor: Ivica Medo

Eduardo: Teško Arsenal može do naslova prvaka

Hrvatski reprezentativac u redovima Arsenala Eduardo da Silva sumnja da "topnici" mogu u predstojećoj sezoni osvojiti naslov engleskog prvaka

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaProšle sezone Arsenal je za prvakom Manchester Unitedom zaostao velikih 18 bodova i zauzeo četvrto mjesto na ljestvici, dostatno samo za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Londončani su u tekućem prijelaznom roku izgubili dva važna igrača, Emmanuela Adebayora i Kolo Tourea, koji su prešli u Manchester City, a doveli su samo Thomasa Vermaelena iz Ajaxa.

I dok se milijunska vojska navijača Arsenala nada kako bi njihovi ljubimci mogli napasti titulu, hrvatski reprezentativac pokušava ublažiti euforiju.

"Bit će to jako teško, stvarno jako teško", izjavio je Eduardo za Sportske novosti, a prenosi Goal.com.

"Otišao je i Toure, tako da stvarno ne znam jesmo li kadri biti prvaci", iskren je Eduardo, ali ipak ističe:

"Naravno, Arsenal se uvijek bori za vrh ljestvice. Naš glavni cilj u ovoj sezoni bit će osvojiti jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka."

S obzirom da se Manchester City ozbiljno pojačao, Arsenalu će biti teško doći do četvrte pozicije ako su prve tri rezervirane za ManU, Chelsea i Liverpool.

"City je vrlo jak, u to nema sumnje, no treba vidjeti kako će se stvari odvijati. Primjerice, Adebayor i Santa Cruz ne mogu igrati zajedno. Tevez može igrati iza dvojice napadača, može čak i pomagati obrani, ali ova dvojica jednostavno ne mogu skupa igrati u vršku napada. Podjednako teško i nama će biti osvojiti Premier ligu", rekao je Eduardo.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika