31.07.2009. / 11:28

Autor: Andrea Belin

Saznajte hoće li prijateljstvo prerasti u ljubav

Svaku noć prije spavanja ne možete izdržati da mu se ne javite? Dakle, razgovor s "prijateljem" postao je svakodnevna potreba. Vjerujte to je dovoljno da napokon zaključite da je on muškarac kojeg želite svaki dan imati kraj sebe...

Iskreni prijetelji ne očekuju poljubacIskreni prijetelji ne očekuju poljubacU posljednje vrijeme se često družite s najboljim prijateljem, štoviše kada ste zajedno, smijete se, grlite i razgovarate o najintimnijim stvarima? Jeste li sigurni da je vaš odnos uistinu samo prijateljski? Pomoću nekoliko sigurnih znakova možete se uvjeriti da će ovakav odnos vrlo skoro prerasti u ljubav!

Zajednički prijatelji
U društvu su apsolutno svi primijetili da ste jedno drugome bliži nego inače. Čak su na glas počeli komentirati vaš odnos. No, unatoč zajedljivim jezicima vi se ne obazirete jer duboko u sebi razmišljate koliko vas "prijatelj" privlači. Ako još niste sigurni da je on muškarac s kojim biste proveli ostatak života, možda su vaši prijatelji došli do tog zaključka prije vas samih.

Razgovori prije spavanja
Prije su telefonski razgovori bili kratki, uglavnom ste se čuli kada ste se dogovarali za izlazak ili odlazak u kino. U posljednje vrijeme su se stvari promijenile? Svaku noć prije spavanja ne možete izdržati da mu se ne javite? Dakle, razgovor s "prijateljem" postao je svakodnevna potreba. Vjerujte to je dovoljno da napokon zaključite da je on muškarac kojeg želite.

Tepanje
Prije ste se strogo oslovljavali imenom, a zadnjih dana često upotrebljavate riječi "ljubavi", "srećo"... Nije li to još jedan od jasnih pokazatelja da jedno drugome značite puno više od prijatelja. Osim toga, ove slatke riječi gode vašem uhu? Vjerujte, kroz nekoliko dana će vaše prijateljstvo prerasti u ljubav.

Iščekivanje poljupca
Kada ste prije nekoliko dana u kinu zajedno gledali film s nestrpljnjem ste iščekivali kada će vas dotaknuti, ali voljeli biste znati kako se ljubi? Pravi prijatelji ne razmišljaju o takvim stvarima, a osobe koje maštaju o trenutku kada će nekome sjesti u krilo, zagrli ti ga ili nešto treće, osjećaju puno više od prijateljstva.

Vezane vijesti

Kanye ljubi Kim

Kanye ljubi Kim

Ako se može vjerovati američkim medijima, novi par na svjetskoj showbusiness sceni su starleta Kim Kardashian i reper Kanye West. Iako je 31-godišnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika