Objavljeno u Nacionalu br. 716, 2009-08-03

Autor: Orhidea Gaura

Kumovi u bitki za 'Oluju': Kninska gradonačelnica Thompsonu 'odgovorila' sa Škorom

O tome hoće li na neki način biti konkurencija Thompsonu, Miroslav Škoro je rekao: "Mene su pozvali iz Gradskog poglavarstva Knina. Taj dan je centralna proslava koju organizira i HTV. Ja se ne osjećam konkurencijom nikome i neizmjerno mi je drago da taj dan mogu biti na tom povijesnom svetom mjesta Hrvata"

MIROSLAV ŠKORO pjevat
će u Kninu, a Marko
Perković u ČavoglavamaMIROSLAV ŠKORO pjevat će u Kninu, a Marko Perković u ČavoglavamaSredišnja proslava Dana pobjede, koja se svake godine 5. kolovoza održava u Kninu, ove bi godine za dio publike mogla biti atraktivnija od konkurentske proslave koju već godinama u svojim rodnim Čavoglavama održava Marko Perković Thompson.

Naime, iako ga je gradonačelnica Knina Josipa Rimac u nekoliko navrata molila da na taj povijesni dan ne 'krade' proslavu, on uporno odbija odustati od alternativne proslave pa će tako ove godine osim njega u Čavoglavama pjevati Mladen Grdović i Mate Bulić, a mogla bi doći i Vanna.

No ove godine u Kninu će dobiti pravu konkurenciju i to u obliku svog prijatelja Miroslava Škore, a osim njega u Kninu će nastupiti i Ivan Mikulić te Klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice, Ansambl Bonaca, Tamburaši za dušu, Nera Gojanović, Klapa Sinj, Slavonija bend, Ženska klapa Skradinke, Slavonski dukati, Đani Stipaničev, Đuka Čajić i Joško Bukarica. O tome hoće li na neki način biti konkurencija Thompsonu, Miroslav Škoro je rekao: "Mene su pozvali iz Gradskog poglavarstva Knina. Taj dan je centralna proslava koju organizira i HTV. Ja se ne osjećam konkurencijom nikome i neizmjerno mi je drago da taj dan mogu biti na tom povijesnom svetom mjesta Hrvata".

Vezane vijesti

Mesić poručuje: 'Pokvarenjaci i političke seronje pokušavaju napraviti štetu'

Mesić poručuje: 'Pokvarenjaci i političke seronje pokušavaju napraviti štetu'

Bivši predsjednik Stjepan Mesić posljednjih je dana u središtu zanimanja nakon što se u javnosti počelo nagađati o njegovom mogućem povratku na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika