02.08.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Ekskluzivno: Igor i Suzana Štimac - 'Razvod je zajednička odluka'

Ekskluzivno za Extru uskoro bivši supružnici potvrdili su da se rastaju nakon devetnaest godina braka, ali su rekli i da će ostati u dobrim odnosima zbog svoje troje djece

Igor i Suzana ŠtimacIgor i Suzana ŠtimacIako su mediji mjesecima, pa čak i godinama špekulirali da se brak između Suzane i Igora Štimca raspada, oni su se uvijek trudili to poreći u javnosti. No, čini se da je ipak došlo do konačne odluke. Bračni par pokrenuo je brakorazvodnu parnicu, a u telefonskom razgovoru informaciju su ekskluzivno potvrdili oboje.

"Uopće me ne interesira s kim je on na Hvaru, niti bih komentirala njegov privatni život. Potvrdit ću da Igor i ja živimo odvojeno i da smo trenutno u procesu rastave, no isto tako ću naglasiti da smo ostali u vrlo korektnim odnosima jer imamo troje djece koje oboje jako volimo i za koje ćemo se i dalje oboje brinuti”, kratko je prokomentirala Suzana Štimac, osvrnuvši se na prošlotjedna medijska nagađanja o provodu njenog supruga na Hvaru u društvu dviju nepoznatih ljepotica.

Za razliku od mojih dosadašnjih novinarskih iskustava s Igorom Štimcem, barem kad je riječ o njegovu privatnom životu, ovaj put i razgovor s njim je protekao više nego glatko. Objasnio je naprije kako se na Hvaru nije provodio u ženskom društvu već da je nekoliko dana proveo u društvu Petera Balova, suvlasnika zagrebačkog lounge bara Peoples, ujedno i vjenčanog kuma Gorana Ivaniševića te njegovih poslovnih suradnica zaposlenih u PR agenciji.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika