02.08.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Bivša članica Feminnem-a Ivana Marić: Trudna sam i udajem se

Bivša članica grupe Feminnem a danas samostalna pjevačica otkrila je da je četiri mjeseca u drugom stanju te da nosi curicu; sa svojim dečkom, fotografom Vjekoslavom Šunjićem, planira i skorašnju svadbu, što će njoj biti drugi brak

Ivana Marić i Vjekoslav Šunjić Ivana Marić i Vjekoslav Šunjić Bivša pjevačica grupe Feminnem Ivana Marić izgleda da je od onih žena koje tek nakon propalog braka nađu ljubav svog života. Od njezina je razvoda prošlo dvije godine, a muškarac za kojeg se odlučila ponovno udati jest 40-godišnji fotograf Vjekoslav Šunjić iz Mostara. Pjevačica nimalo ne skriva svoju životnu sreću o kojoj je progovorila ekskluzivno za magazin Extra.

“Vjerovali ili ne, nas je spojila politika. Naime, intenzivno smo se družili dvadesetak dana na jednoj izbornoj kampanji u BiH gdje sam ja pjevala, a on bio službeni fotograf. Tako smo imali priliku bolje se upoznati i sprijateljiti, a nastavili smo se družiti i poslije te turneje.

Malo po malo prijateljstvo je ipak preraslo u ljubav. O našoj ljubavi bih mogla napisati scenarij za film ili još bolje sapunicu. Kad smo shvatili da je ‘to ono pravo’ i da postaje jako ozbiljno te da više ne možemo izdržati jedno bez drugoga, jedina opcija je bila da se on doseli u Zagreb, što je i napravio prije nešto više od dvije godine. Od tada živimo zajedno.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika