02.08.2009. / 22:31

Autor: Ivica Medo

Miše podnio neopozivu ostavku

Nakon poraza Hajduka na Poljudu od Zadra 1:0 u 2. kolu 1. HNL, trener splitskog kluba Ante Miše podnio je neopozivu ostavku

Iko Buljan i Ante MišeIko Buljan i Ante MišeZadar je pobijedio golom Edina Šaranovića u 68. minuti, a prema svim izvješćima Hajduk je odigrao još jednu katastrofalnu utakmicu.

Miše je nakon utakmice izašao pred novinare i izustio: "Podnosim neopozivu ostavku", a zatim se digao sa stolca i napustio press-konferenciju ne dopuštajući novinarima da mu postave pitanja.

Predsjednik Hajduka Mate Peroš rekao je kako se novi trener neće tražiti preko noći.

"Treba pustiti da se slegnu emocije, a onda ćemo razmišljati što dalje. Sigurno noćas nećemo tražiti novog trenera", izjavio je Peroš.

Nagađa se da je Zlatko Dalić jedan od najozbiljnijih kandidata da zamijeni Mišu na klupi Hajduka.

Poraz od Zadra bio je drugi loš rezultat Hajduka u tri do sada odigrane natjecateljske utakmice u novoj sezoni. Hajduk je u prvom kolu HNL-a jedva došao do boda u Osijeku, onda je remizirao 1:1 sa Žilinom u Slovačkoj, a sada je izgubio od Zadra u Splitu.

Remi sa Žilinom u rezultatskom smislu ne može se nazvati podbačajem, ali igra koju je Hajduk prezentirao u toj utakmici daleko je od dobre.

Sličnu partiju Hajduk je pružio i protiv Zadra, no ovoga puta nije bilo pomoći gostujućih braniča, pa nikako nije mogao postići pogodak. Naprotiv, u trenucima kad se utakmica lomila Šaranović je svojim pogotkom zaledio Hajdukovu klupu.

Treba napomenuti da se igralo pred praznim tribinama, ali to nije nikakvo opravdanje za igrače Hajduka koji su odigrali utakmicu ispod svake razine.

Samo dva kola 1. HNL su odigrana, a Dinamo bježi Hajduku već pet bodova.

Cibalia pobijedila i Slaven Belupo

U drugoj nedjeljnoj utakmici 2. kola 1.HNL Cibalia je pobijedila Slaven Belupo 2:0 pogocima Parmakovića u 61. minuti i Barabana u 89. minuti. Vinkovčani su u 1. kolu u gostima pobijedili Zadar i sada su sa šest bodova na drugom mjestu iza Dinama koji ima bolju gol-razliku.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika