03.08.2009. / 11:06

Autor: Andrea Belin

5 savjeta za najbolji seks u spavaćoj sobi

Ljudi se najčešće seksaju u spavaćoj sobi. No, često puta stvari ne krenu kako smo zamislili. Možda problem nije u načinu na koji se igramo u krevetu, već se on krije u prostoru u kojem se seksamo...

Spavaću sobu pretvorite u "oazu mira"Spavaću sobu pretvorite u "oazu mira"Već neko vrijeme se ne možete opustiti u spavaćoj sobi, a seks na drugim mjestima ne dolazi u obzir? Isprobali ste sve poze, ali igrice pod plahtama jednostavno nisu kao prije? Rješenje je vrlo jednostavno, u svoju "oazu mira" morate unijeti novitete. Nudimo vam nekoliko savjeta kako urediti prostor u kojem ćete sa svojim partnerom proživljavati nezaboravne trenutke!

Oživite romantiku
Da bi već pri samom ulasku u sobu probudili strasti, unesite u prostor romantične predmete, primjerice svijećnjak, vazu i slike, ali obratite pažnju da svaka sitnica bude u paru. Predmete smjestite na zid nasuprot kreveta ili na mjesto koje prvo pogledate kada ulazite u sobu. Bilo bi dobro da u spavaćoj sobi imate ogledalo.

Izbacite nepotrebne stvari
Uvijek se seksajte u sobi u kojoj je nered nepoznati pojam. Možda je neuredna soba jedan od razloga što se ne možete opustiti kao prije. Iz sobe izbacite nepotrebne sitnice koje vam smetaju za oko. Ukoliko u sobi imate televizor ili računalo, možda je vrijeme da ih smjestite na neko drugo mjesto. Čim pospremite sobu, pripremite partneru iznenađenje. Obucite izazovno donje rublje i krenite u akciju.

Recite "zbogom" prošlosti
Ukoliko u sobi imate sitnice koje su vam poklonili bivši dečki, vrijeme je da ih se riješite. Fotografije bivših partnera i ljubavna pisma su stvari iz prošlosti i neka tako i ostane. U novom okruženju ne smije ostati ništa što bi vas moglo podsjećati na neuspjele ljubavne veze jer bi to mogao biti jedan od razloga što s novim partnerom ne uživate kako biste htjeli.

Vrata
Vrata nikako ne smiju škripati, a naročito ako ne živite sami. Ako je tako, odmah ih zamijenite jer se u toj sobi nećete nikada dovoljno opustiti. Vjerujemo da ne želite da vas netko od članova obitelji uhvati na djelu.

Krevet
U krevetu se zahuktava kompletna situacija stoga ga pripremite da bi se u njemu osjećali ugodno. Nikada se nećete potpuno opustiti ako svakog trenutka isčekujete kada će nešto zaškripati. Obratite pažnju i na posteljinu. Birajte plahte i jastučnice s romantičnim detaljima i bojama.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika