03.08.2009. / 13:11

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Čuvajte se motocikala i nezgoda na moru

Astrologinja portala nacional.hr piše o tome što nas čeka u razdoblju od 3. do 9. kolovoza

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrvi tjedan mjeseca kolovoza iako relativno ugodan, u svakome od nas izazivat će puno humanih osjećaja, potrebu da pomognemo ljudima u nevolji, da se žrtvujemo za slabije od nas. To znači da će nas često ganuti teme poput ljudskih stradanja i nevinih žrtava bilo prirode, bilo opasnih skupina i pojedinaca.

Mjesečeva eklipsa na 314 stupnjava ekliptike kroz ružnije i tužnije događaje i slučajeve stradanja običnih ljudi (avionske, prometne i pomorske nesreće te terorističke napade) probudit će humanitarnu svijest i organizirane prosvjede. Čini se da će i podsjećanje na nuklearnu katastrofu Hirošime biti snažnije obilježeno nego do sada.

Agrarni sektor vrlo je osjetljiv i emocionalno će biti popraćeno nezadovoljstvo poljoprivrednika postojećim ekonomskim stanjem. Cijene goriva se mijenjaju i izazivaju burnu reakciju jer se može desiti da su u potpunoj suprotnosti sa svjetskim trendom.

U turističkom sektoru najveću pozornost privlačit će upravo manifestacije folklora, običaja, tradicionalna kuhinja. Najviše turista boravit će u autokampovima.

Druga polovica tjedna (posebice vikend) je vrlo napeta. Gužve, zastoji, nezgode na moru. Puno motora na prometnicama i u gradovima koji će izazivati nesreće.

Sektor brodogradnje biti će uzrokom političkih i sindikalnih sukoba.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika