04.08.2009. / 10:48

Autor: Ivica Medo

Kerum se naljutio: Peroš i Fiorentini odlaze s čela Hajduka u rujnu

Gradonačelnik Splita Željko Kerum najavio je odlazak Mate Peroša, Fredija Fiorentinija i Luke Miličića s čela Hajduka u rujnu ove godine

Željko Kerum, gradonačelnik SplitaŽeljko Kerum, gradonačelnik SplitaKerum je nezadovoljan lošim rezultatima Hajduka na početku nove sezone, ali i smjenom trenera Ante Miše te potrošenim milijunima na igrače sumnjive vrijednosti i odugovlačenjem sadašnje Uprave sa završetkom privatizacije kluba.

Krajem ovoga tjedna Grad Split bi se trebao uknjižiti kao vlasnik Hajduka, a Kerum je najavio za rujan sazivanje Skupštine kluba na kojoj će biti izabran novi Nadzorni odbor i Uprava.

"Trebali su otići još krajem sezone, no rastezali su to uknjiženje iz dana u dan, iz tjedna u tjedan. Skupština na kojoj ćemo izabrati nove ljude bit će polovinom rujna i tada bismo mi kontrolirali klub. Sada ga ne kontroliramo, pa smo zato i u situaciji da se dovode loši igrači ili da se ne proda Drago Gabrić, a mogli smo za njega dobiti dva milijuna i 250 tisuća eura. U ovoj situaciji za Gabrića dobiti taj novac", izjavio je Kerum za Slobodnu Dalmaciju te istakao:

"Možda griješim jer nisam nogometni stručnjak, ali rezultati koje su oni napravili su užas. Potrošili su dvadesetak milijuna kuna na pojačanja koja su nikakva", zaključio je Kerum.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika