04.08.2009. / 22:35

Autor: Ivica Medo

Jurčić: Suci su olako svirali prekršaje za Salzburg

Trener Dinama Kruno Jurčić na press-konferenciji nakon utakmice Dinama i Red Bull Salzburga istakao je kako nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, posebice u prvom poluvremenu, ali ni suđenjem luksemburškog suca

Kruno Jurčić (Foto: Igor Šoban)Kruno Jurčić (Foto: Igor Šoban)"Razočaran sam. Ispali smo. Ono što smo htjeli prvo poluvrijeme, da nametnemo svoj stil igre, da kontroliramo loptu, nismo uspjeli. Dosta toga se odvijalo na našoj polovici, olako su se svirali prekršaji, skraćeni korneri, a s obzirom da oni imaju visoke i snažne igrače, u toj igri su jako opasni", u uvodu je istakao Jurčić.

"Kad je ušao Slepička počeli smo igrati dobro. Uspostavili smo pas igru s povratnim loptama, tada smo bili dominanti i možda smo tada mogli odlučiti utakmicu. Napominjao sam moment maksimalne koncentracije koja je presudna u takvim utakmicama. To mi nismo imali, primili smo gol kad smo kontrolirali utakmicu. Čestitka Salzburgu", kazao je Jurčić.

Zamjerate li što sebi nakon svega?

"Kad sve završi lako je biti general. Postavio sam momčad prema saznanjima iz prve utakmice, saznanjima o njihovoj i našoj momčadi."

Treba dignuti momčad gore. Europska liga je pred vratima.

"To je sada najteži zadatak. Igrači su jako potišteni. Sada nam slijedi puno razgovora da vratimo igrače na pravi kolosijek."

Je li suđenje bilo bolje u Zagrebu?

"Možda nije korektno s moje strane da tražim opravdanja, ali mislim da je bilo previše sviranih prekršaja u kontaktima kad to možda nisu prekršaji."

Rekli ste da Dinamo ne zna igrati na nulu, ali počeli ste utakmicu s jednim napadačem?

"Mislite li da Morales, Sammir i Badelj nisu ofenzivni igrači?" završio je Jurčić presicu s protupitanjem.

No, bojimo se da će prave odgovore Jurčić će morati dati na drugom mjestu. U kancelariji izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika