07.08.2009. / 00:31

Autor: Ivica Medo

Trener završio u bolnici: Kaliniću pozlilo zbog igre Hajduka

Nakon katastrofalne igre njegove momčadi protiv Žiline treneru Hajduka je pozlilo pa je pred kraj utakmice zbog srčanih tegoba zatražio pomoć liječnika

Torcida je gromoglasnim zvižducima ispratila igrače Torcida je gromoglasnim zvižducima ispratila igrače Kalinić je završio u bolnici, a u posljednjih desetak minuta uz aut liniju stajao je njegov pomoćnik Joško Španjić.

"Kalinić se u jednom trenutku okrenuo prema meni i rekao mi da mu je slabo i da ja stanem uz aut liniju", izjavio je Španjić koji se kasnije pojavio na press-konferenciji.

"U prvom poluvremenu smo još kako tako držali konce igre u svojim rukama, ali onda se sve raspalo. Imali smo neke šanse u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu nije bilo ničega. Odigrali smo katastrofalno drugo poluvrijeme. Za takvu igru nema opravdanja. Torcida je bila sasvim u pravu kad je na kraju reagirala kako je reagirala", priznao je Španjić, a zatim je objasnio zašto su mijenjali napadača Paraibu za defanzivnog veznjaka Marija Brkljaču.

"Ideja je bila da gurnemo Ibričića prema naprijed, te da mu se na bokovima pridruže Gabrić i Tomasov. Međutim, to se nije ostvarilo. Nije nam bila namjera da čuvamo rezultat, ali morate znati da Hajduk nema drugog napadač, teško je sve svaliti na leđa mladog Vukušića, a Paraiba nema snage za cijelu utakmicu", zaključio je Španjić.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 07.08.09. 02:04

U necemu mi faljivamo. Nogomet je ipak, htjeli ili ne priznati, samo najvaznija sporedna stvar na svijetu. Izgubili smo pa sto?!. I Dinamo i Hajduk, od trecerazrednih klubova. Ali imamo Hrvatsku. Za dom, za dom spremni! I glavu gore, imamo satisfakciju. Evo recimo ide nam dobro u gospodarstvu, u politici, kulturi i onoj farmi... A tu je i nasa Tompson uzdanica. Lele koje li ljepote u brata Hrvata. Uz to HDZ nam je stabilan, njemu u gacama hvala. I zivi smo jos - imamo pijetla i kokos.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika