07.08.2009. / 00:53

Autor: Ivica Medo

Opsadno stanje na Poljudu: Keruma Torcida gađala limenkama

Toricda se nakon svršetka utakmice sa Žilinom okomila na klupsko rukovodstvo i igrače Hajduka salvom uvreda, ali i fizičkim napadom na neke članove Uprave

Željko Kerum, gradonačelnik SplitaŽeljko Kerum, gradonačelnik SplitaOdmah nakon svršetka utakmice neopozive ostavke podnijeli su predsjednik Hajduka Mate Peroš i član Upravnog odbora Luka Miličić, a Fredi Fiorentini stavio je mandat na raspolaganje.

Najveći incident dogodio se u svečanoj loži kada su nepoznati navijači krenuli u obračun s nekim od čelnih ljudi Hajduka, najviše su vrijeđali predsjednika Peroša, a od uvreda nije bio pošteđen niti gradonačelnik Splita Željko Kerum. U incidentu je lakše ozlijeđen policajac u civilu.

U posljednji trenutak situaciju je smirila interventna policija koja je uspjela obuzdati nasilnike. Ispred kafića podno poljudskih tribina pripadnici Torcide Keruma su gađali limenkama. Prije toga onemogućen mu je izlazak na glavna vrata svečane lože, pa je u pratnji nekoliko interventnih policajaca izašao na sporedni izlaz, a onda je pred kafićem zasut limenkama.

Kako doznajemo nije bilo težih posljedica.

Poljud je dugo nakon završetka utakmice bio pod policijskom blokadom, a igrači Hajduka nisu izlazili iz svlačionice u strahu od gnjevnih navijača.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika