07.08.2009. / 16:10

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Osim Simone u Niku Kranjčara 'zaljubljen' i izvršni predsjednik Portsmoutha

Izvršni predsjednik engleskoga nogometnog Premierligaša Peter Storrie odbacio je svaku mogućnost da klub u ljetnom prijelaznom roku proda Niku Kranjčara (25)...

Niko i Simona KranjčarNiko i Simona KranjčarHrvatski nogometni reprezentativac jedna je od najsjajnijih zvijezda kluba i kao takav će sigurno ostati u njemu, tvrdi Storrie. Isto se očekuje i od Davida Jamesa i Sylvaina Distina. Osim što se Storrie nada takvome raspletu najavio je i pojačanja momčadi od kojih bi jedno trebao biti Mark Viduka.

- Svakako bih želio izbjeći rasprodaju igrača. Oni koji će napustiti klub učinit će to iz taktičkih razloga. Svakako bismo željeli da David, Sylvain i Niko ostanu s nama - kazao je Storrie i dodao:

- Što se Nike tiče on je uvijek govorio da želi ostati i do kraja odraditi svoj ugovor s nama. Novi, pak, ne želi potpisati. To je njegov stav i mi ga poštujemo, ali ćemo i dalje kucati na njegova vrata i govoriti "produlji". Preostalo mu je odraditi dvanaest mjeseci, stoga moramo razmotriti koliko će nas koštati da ga zamijenimo. Ostane li još samo godinu dana i otiđe kao slobodan igrač nadam se da će barem imati fantastičnu sezonu čime bismo također profitirali.

- On zna da smo smrtno zaljubljeni u njega i da ga ne namjeravamo prodati - zaključio je Storrie.

Vezane vijesti

Niko Kranjčar ne zna ništa o kijevskom Dinamu

Niko Kranjčar ne zna ništa o kijevskom Dinamu

Prije početka Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini dosta se govorilo o tome da će 27-godišnji hrvatski veznjak Niko Kranjčar… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika