09.08.2009. / 23:00

Autor: Zrinka Ferina

Kako je voditeljica Lana Banely razvela oca dvoje djece

Samo za Extru, Anita Bara, supruga bivšeg nogometaša Andyja Bare, otkrila je pravu istinu o suprugovom preljubu sa sportskom voditeljicom u Dnevniku HTV-a i bivša prvakinja u taekwondou Lanom Banely

Lana BanelyLana BanelyProšlog je tjedna u javnost procurila informacija da je bivša prvakinja u taekwondou i voditeljica sporta u HTV-ovu Dnevniku Lana Banely u tajnoj ljubavnoj vezi s oženjenim bivšim nogometašem Andyjem Barom.

Otkriveno je također da su Lana Banely i Andy Bara vezu započeli još u listopadu prošle godine i to u vrijeme dok je Andyjeva supruga Anita čekala njihovo drugo dijete. Ništa od tih navoda Lana Banely nije željela komentirati, uputivši novinare da se za odgovore na sva pitanja obrate Andyju. "Lana mi je dobra prijateljica, ali nije razlog za moju rastavu.

Sa suprugom ne živim već više od godinu dana i kada smo se odlučili rastati, Lanu Banely nisam znao osobno, već samo s televizije", kazao je već idućega dana Andy Bara za Večernji list.

Andyjeva još uvijek zakonita supruga Anita, iako nesklona istupanju u medijima, ipak je samo za Extru odlučila ispričati pravu istinu o razlozima rastave braka. Ova 30-godišnja magistrica farmacije iz imućne obitelji, za Andyja se udala prije tri godine, uskoro su dobili prvo, a prije sedam mjeseci i drugo dijete. U ožujku ove godine uselili su u novi stan u Zagrebu koji im je darovao Anitin otac Ante Ljubić, inače uspješni poduzetnik iz Gruda. Anitu smo zatekli na odmoru s dvoje male djece, koju njihov otac nije vidio već dva mjeseca.

"Istina je da smo u procesu sporazumnog razvoda, brakorazvodna je parnica u tijeku", kazala je isprva veoma suzdržano, no dodala i kako je prije dva mjeseca, točnije 7. lipnja istjerala supruga iz svog stana i to tek nakon što je doznala da njegova nevjera s Lanom Banely traje mjesecima te da to za njega nije bio tek prolazni flert.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Foto: Ples sa zvijezdama predstavio ovogodišnje natjecatelje

Foto: Ples sa zvijezdama predstavio ovogodišnje natjecatelje

Uskoro počinje nova sezona 'Plesa sa zvijezdama'. Program će voditi već tradicionalno Duško Ćurlić i Barbara Kolar, a uz plesače nastupit će Lana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika