09.08.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Bojan Jambrošić: Glazba mi je postala životni poziv

Pobjednik RTL-ova showa, koji s ostalim finalistima tog showa ima ljetnu koncertnu turneju po Jadranu, govori o radu na prvom albumu

Foto:Josip RegovićFoto:Josip Regović“Sva su ova tri koncerta, u Zadru, Rijeci i Splitu, daleko premašila moja očekivanja. Ulaznice su rasprodane danima unaprijed a čini mi se da smo i mi iz grada u grad sve bolji”, ispričao je za Extru pobjednik RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”, 23-godišnji Bojan Jambrošić.

On je s ostalim finalistima tog showa ovog ljeta održao tri koncerta na Jadranu, a u petak će održati i posljednji u sklopu te turneje, u Osijeku. S Bojanom Jabrošićem razgovarali smo u Splitu na poznatoj splitskoj plaži Ovčice.

Tijekom fotografiranja nekoliko je puta rekao: “Joj, kako je ovdje lijepo. Obožavam more.” Iako je ovog ljeta samo tri dana uspio ugrabiti za kupanje i sunčanje, nije mu žao.

“Nadam se da ću nakon završetka turneje uspjeti otići bar na još nekoliko dana i to mislim u Zadar. Nije stvar samo u koncertima nego već paralelno radimo i neke pripreme za moj prvi samostalni album tako da s ljudima iz Dallas Recordsa preslušavam, biram pjesme i slično.Naravno da će samo snimanje početi tek nakon završetka turneje, ali i do tada ima puno stvari koje trebamo obaviti”, priča Bojan Jambrošić koji s nestrpljenjem očekuje koncert u Osijeku budući da je Osijek rodni grad Zorana Mišića koji se s Bojanom borio za pobjedu u finalnoj emisiji “Hrvatska traži zvijezdu” i bio veliki miljenik publike tog showa.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Večeras u Fly baru završni party 7. generacije Dj Akademije

Večeras u Fly baru završni party 7. generacije Dj Akademije

Završni party 7. generacije Dj Akademije održat će se u srijedu 23. lipnja u Fly baru s početkom u 18 sati kada je svečana podijela diploma, završno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika