10.08.2009. / 11:17

Autor: Ivica Medo

Anas Sharbini: Kod Mamića ni za 500 milijuna eura

Nakon još jednog neuspjelog pokušaja transfera Anasa Sharbinija iz Rijeke u Dinamo došlo je do sukoba Anasova oca Jamala i izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića

Anas SharbiniAnas SharbiniPale su i teške riječi, a nakon Jamala oglasio se i Anas Sharbini.

"Nije mi lako. Još jedno razočaranje, još jedan transfer koji je navodno riješen i koji će pomoći Rijeci, a onda opet... Ništa", izjavio je za Sportske novosti Anas Sharbini.

Zdravko Mamić izjavio je da je transfer upropastio, prema njegovim riječima, pohlepni Jamal kojem je novac, kaže Mamić, važniji od sina, dok je Anas navodno bio za prelazak u Dinamo.

"To nema smisla ni komentirati. Postojali su određeni dijelovi ugovora koje je trebalo staviti na papir, Zdravko Mamić to nije htio i tata mu je rekao da u tom slučaju nema ni potpisa. Mamić je predložio "Nek' Anas dođe sam", otac me pitao hoću li to učiniti, a ja sam, normalno, rekao da mi to ne pada na pamet. Što se to mora učiniti, a da bi moj rođeni otac bio smetnja u toj priči? Mamić je poslije zvao mene izravno, nagovarao me da dođem sam. Ma ne bih išao bez tate ni da mi je nudio 500 milijuna!", zaključio je Anas u razgovoru za Sportske novosti.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika