11.08.2009. / 16:35

Autor: Ivica Medo

Abramovič leti u München: Rus nudi 47 milijuna eura za Riberyja

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič sljedeći tjedan osobno odlazi u München s ponudom od 47 milijuna eura za Francka Riberyja

Roman AbramovičRoman AbramovičRuski milijarder prošlog tjedna nazvao je generalnog menadžera Bayerna Ulija Hoenessa kako bi dogovorio sastanak u Münchenu.

Abramovič je jasno dao do znanja Hoenessu zbog čega dolazi u München, a Sunov izvor iz Bayerna potvrdio je priču:

"Uli je bio iznenađen, ali u isto vrijeme i počašćen pozivom Abramoviča, pa je ljubazno odgovorio na pitanja vlasnika Chelseaja."

Hoeness je navodno rekao Abramoviču kako je Bayern i dalje ustrajan u namjeri da zadrži Riberyja, ali da prihvaća njegovo poziv za sastanak u Njemačkoj kako bi uživo čuo njegovu ponudu.

Chelsea već duže vrijeme ima na oku Riberyja, a Abramovič je menadžeru Carlu Ancelottiju obećao da će mu do kraja prijelaznog roka dovesti jednog "kapitalca".

Ribery je već javno izjavio kako bi najradije prešao u Real Madrid koji ga je u proteklih nekoliko tjedana pokušao svim silama otkupiti od Bayerna. Nijemci se boje kako je Francuz sa Španjolcima sklopio dogovor sličan onom Cristiana Ronalda i da će prijeći na Santiago Bernabeu sljedećeg ljeta.

Čelnici Bayerna a posebice Hoeness javno su iskazali ljutnju spram arogancije Reala u cijelom slučaju, pa možda iz prkosa prodaju Riberyja Chelseaju.

Iako bi transfer od 47 milijuna eura bio novi britanski rekord, on je ipak bitno manji od ponude "kraljevskog kluba" koja je navodno dosegla 80 milijuna eura, pa je teško očekivati da će se Bayern bez obzira na trenutačne nesuglasice s Madriđanima odlučiti na posao s londonskim klubom.

No, možda Abramovič u razgovoru s Hoenessom u četiri oka istrese na stol još bolju ponudu.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika