11.08.2009. / 20:04

Autor: Ivica Medo

Propao transfer Cufrea u Dinamo

Prema još uvijek ne potvrđenim informacijama transfer Leandra Cufrea iz Gimnasia La Plate u zagrebački Dinamo propao je zbog kaotičnog stanja u argentinskoj ligi

Leandro CufreLeandro CufreJoš jutros iz Dinama su poručivali kako je prelazak Cufrea, bivšeg igrača Monaca, Rome i Herthe te argentinskog reprezentativca, gotova stvar, no u večernjim satima došlo je do preokreta u cijeloj priči.

Dinamo je navodno bio spreman ponuditi Cufreu milijun eura godišnje plaće, a Argentinac je pristao doći u Zagreb, no aktualni hrvatski prvak odustao je od posla nakon što je došlo do komplikacije oko papira na relaciji Gimnasia La Plata - Argentinski nogometni savez zbog kaosa koji trenutačno vlaga u argentinskom nogometu.

Cufre je trebao doći u Dinamo kao slobodan igrač, no Gimnasia La Plata ne pristaje nakon takav rasplet događaja i navodno je odlučila blokirati cijeli transfer, odnosno Cufre od kluba i ANS-a ne može ishoditi potrebne papire.

Čini se da Cufre nije suđen Dinamu jer je već zimus propao prvi pokušaj njegova transfera, ali tada se Cufre u posljednji trenutak predomislio i odlučio se iz Herthe vratiti u Argentinu.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika