12.08.2009. / 16:11

Autor: Ivica Medo

Ugrinoski: Nisam dobio na kladionici i uopće se ne kladim

Nakon što smo prenijeli vijest s portala vestisrbija.com da je bivši košarkaš Cibone i hrvatske reprezentacije Aleksandar Ugrinoski dobio na kladionici 500.000 eura, Ugrinoski se javio iz Skoplja i demantirao je cijelu priču

Aleksandar Ugrinoski (Foto: Superkošarka)Aleksandar Ugrinoski (Foto: Superkošarka)"Radi se o neslanoj šali nekih mojih prijatelja koji su napisali lažnu vijest na tom srpskom portalu. Ja nisam reagirao na sve to jer sam znao da je šala, ali kad su me zvali razni ljudi i prijatelji iz Hrvatske i javili mi da je ta vijest objavljena na vašem portalu, morao sam reagirati. Ipak to šteti mojoj reputaciji. Ne kladim se i nikad se nisam kladio. Košarkom se nisam prestao baviti niti ću se ikada prestati. U potpunosti sam se oporavio od raznih ozljeda koje sam imao, moja karijera se razvija dobro i ja sam zadovoljan. Napokon sam zdrav i spreman sto posto za sljedeću sezonu", rekao nam je Ugrinoski, trenutačni košarkaš Rabotničkog iz Skoplja.

Ugrinoski je igrao za Cibonu u razdoblju od 2002. do 2006., a zatim je otišao u Austriju i nakon toga u SAD gdje je nastupao u Utah Flashu i Anaheim Arsenalu, članovima NBA Development League.

Iz SAD-a se vratio 2009. i od tada nastupa za Rabotnički. Od 2003. do 2004. nastupao je za hrvatsku U-16 reprezentaciju, a od 2004. do 2006. za selekciju do 18 godina.

Važio je za jednog od najvećih talenata hrvatske košarke na mjestu playmakera, a budući da mu je tek 21 godina pred njim je najbolji dio karijere.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika