12.08.2009. / 22:23

Autor: Ivica Medo

Slaven Bilić: Odigrali smo najbolje drugo poluvrijeme ikad

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić odmah nakon utakmice s Bjelorusijom iznio je svoje dojmove

Slaven BilićSlaven Bilić"Ne pamtim kad su se naši igrači ovako veselili. U svlačionici su zaurlali, što je znak da su bili pod velikim pritiskom", izjavio je Bilić, a onda naglasio:

"Mi ne bježimo od toga da smo bolji od većine reprezentacija. Bolji smo i od Ukrajine, ali kad se poklope neke stvari, kad pravimo neke gluposti, kad imaš nesreću, onda te može pobijediti i Bjelorusija."

Prvo poluvrijeme Hrvatska je odigrala dobro, no drugo je bilo za anale.

"Prvo poluvrijeme je bilo vrlo dobro, a drugo je bilo ako ne najbolje, onda jedno od najboljih poluvremena od kada ova reprezentacija zajedno igra."

Hrvatska je kod 1:0 i 2:0 propustila nekoliko izglednih šansi.

"Kad ne povedete 3:0, a onda dobijete gol, nije lako. No, na sreću odmah smo dali treći gol. Imali smo sedam napadača u završnici utakmice, ali i oni su sjajno igrali obranu. Mandža je toliko polivalentan igrač da može igrati u vezi."

Izbornik čvrsto stoji na zemlji.

"Nema euforije, tome smo mi skloni, ali ne padamo mi ni u depresiju kad mediji loše pišu. Bit će nam teško protiv Bjelorusije u Zagrebu, oni su dobri na kontre. Trebamo pobjedu i jednu dobru gol razliku. Sve je u našim rukama, a kad je tako onda je dobro. Mi smo još u igri."

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika