13.08.2009. / 01:09

Autor: Ivica Medo

Eduardo da Silva: Opet se osjećam moćno

Nakon važne pobjede u Minsku hrvatskim reprezentativcima pao je veliki teret s leđa jer se ovu utakmicu "moralo" pobijediti na putu prema Južnoj Africi

Olić i Eduardo Olić i Eduardo Nakon dugog vremena u "najdražem dresu" zaigrao je i Eduardo te je još jednom pokazao koliko je nedostajao u proteklom razdoblju dok se oporavljao od loma noge.

"Najbolji smo kad je najteže. To smo opet dokazali na ovoj utakmici. Ponovno se osjećam moćno, ne muče me nikakve ozljede, a konačno sam i prošao kompletne pripreme. Bjelorusija je dobra momčad, nisu igrali zatvoreno kao Kazahstan, ali ipak smo mi bolji. U Zagrebu će nam protiv njih biti teže nego u Minsku. Napravili smo veliki korak, ali ostalo je još puno posla na putu prema Južnoj Africi. Izbornik je tražio od mene da se vraćam po loptu i proigravam suigrače. Ali sve je lako kad imaš iza sebe Modrića, Kranjčara, Rakitića i ostale", izjavio je Eduardo nakon utakmice.

Ivica Olić igra u fantastičnoj formi. Prvo pogodak u prvoj utakmici za Bayern, a sada dva pogotka za Hrvatsku.

"Kad smo u kompletnom sastavu u stanju smo ponoviti i pobjedu s Wembleyja. Postigao sam dva pogotka, ali čini mi se da sam najbolje zahvatio loptu onda kad sam pogodio stativu. Bjeloruse moramo ozbiljno shvatiti i u Zagrebu pa neće biti problema. Nisu oni loši, u sredini su posebno jaki. Što se tiče moje forme, to je samo nastavak dobrih igara iz HSV-a od prošle sezone", izjavio je napadač Bayerna.

Još se jednom potvrdilo da Hrvatska pobjeđuje kad je u momčadi Niko Kranjčar, koji je na dan utakmice s Bjelorusima napunio 25 godina.

"Ne treba biti previše euforičan, pred nama je još puno posla. Kad smo kompletni onda smo zaista jako dobri", izjavio je Kranjčar.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 13.08.09. 10:25

S ovom pobjedom imamo izgleda ugledati Rt dobre nade, no valja biti oprezan. Jos se nista ne zna i tek sada valja pokazati jesmo li spremni za taj podvig. Minsk je mogao proci manje vise svatko iz Lige 16, sto znaci ostavimo se euforije.
No, ono sto se nije moglo pratiti jest ton prijenosa. Onaj neartikulirani glas prolupalog Suseca kad pocne izbacivati neartikulirane songove iz trbuha, ono je uzas. Ako se vec treba imati toga reportera za mikrofonom dajte na HTV urgirajte da Bozo prenosi jedino onda kad sigurno gubimo. Tada ga se i moze podnijeti, ovako je katastrofa.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika