13.08.2009. / 15:23

Autor: Ivica Medo

Ronaldo: Ne znam jesam li obavio liposukciju

Bivši najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldo (32), obavio je krajem srpnja dva operativna zahvata. Jedan je bio onaj ozlijeđene lijeve ruke, a drugi liposukcija na trbuhu...

RonaldoRonaldoGovoreći za internet stranice svog kluba Corinthiansa Ronaldo je otkrio kada će se vratiti na travnjake, ali nije htio komentirati medijske napise o liposukciji.

- Potrebno je još nekih mjesec dana da se kost stabilizira - rekao je Ronaldo o stanju svoje ruke, dok je na pitanje o lipsukciji bio puno neodređeniji.

- Ne znam ništa, ne znam jesam li je i obavio. Moj privatni život je samo moja privatna stvar - dodao je napadač koji je ozlijedio ruku 26. srpnja u utakmici brazilskog prvenstva protiv Palmeirasa (poraz Corinthiansa 3-0).

Corinthians je u posljednjih pet utakmica u prvenstvu bez pobjede, što je uvjetovalo njegov pad na tek 11. mjesto na ljestvici.

Ronaldo je od svog dolaska u u Corinthians pred kraj prošle godine protivničke mreže tresao 17 puta u 27 odigranih utakmica. Njegov povratak na travnjake očekuje se 9. rujna kada je na rasporedu utakmica između Corinthiansa i Santosa.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika