13.08.2009. / 17:16

Autor: Ivica Medo

Video: Sharbinijevi potpisali za Hajduk; Kerum prekinuo presicu

Hajduk je na Poljudu pred brojnim novinarima predstavio svoja najnovija pojačanja pristigla iz Rijeke, braću Anasa i Ahmada Sharbini

Anas i Ahmad Sharbini s predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom (Foto: Veljko Martinović)Anas i Ahmad Sharbini s predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom (Foto: Veljko Martinović)Ahmad će naslijediti devetku koju je prije njega nosio Nikola Kalinić, a Anas je izabrao broj 99.

Predstavljanje je trebalo biti održano u 14.00, no zbog kašnjenja sada već bivših igrača Rijeke ipak je prolonigrano za nekoliko sati kasnije i prije nekoliko minuta je završeno.

Braća Sharbini potpisali su ugovor s Hajdukom, a prvu utakmicu trebali bi odigrati upravo protiv Rijeke, kluba iz kojeg su pristigli u Hajduk.

"Oduševljen sam kako sam primljen na Poljudu. Napokon sam sretan, sve je završilo. Hvala predsjedniku Hajduka Jošku Svaguši koji je bio ključan u ovim pregovorima, sve smo dogovorili u pet minuta, okrenuli smo novu stranu života", izjavio je Ahmad a prenio web portal Hajduka.

Anas je izrazio olakšanje konačnim raspletom transferne sage koja traje već godinu dana, a u posljednjih tjedan dana doživjela je svoju kulminaciju nakon sukoba Anasova i Ahmadova oca Jamala s izvršnim dopredsjednikom Dinama Zdravkom Mamić.

"Jako sam sretan, osjećam se 15-20 kilograma lakši, sad se mogu samo nogometu posvetiti. Došao sam u veliki klub osvajati naslove. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri, Hajduk je puno veći klub s puno jačih utakmica", izjavio je Anas od kojeg se očekuje da uskoro postane najveća Hajdukova zvijezda.

Predsjednik Hajduka Svaguša iskoristio je priliku da se još jednom dotakne nezaobilaznog Zdravka Mamića.
"U zadnji tren je Mamić htio minirati pregovore, doveli smo dvije najveće zvijezde prijelaznog roka", izjavio je Svaguša.

Na presici su bili nazočno splitski gradonačelnik Željko Kerum, vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, te član uprave Hajduka Jako Andabak.

Zanimljivo je da je menadžer Sharbinijevih Sanjin Ugarković demantirao kako je uključen u transfer.

"Ja s time nemam nikakve veze, to je dogovor između Sharbinijevih, Rijeke i Hajduka. Bio sam u Minsku, a jutros sam stigao u Split, no kad sam došao shvatio sam da ovo nema veze s onim što su mi govorili na telefon", tvrdi Ugarković.

U trenutku kad je Kerum upitan zbog čega je Ugarković napustio pregovore baš u trenutku kad je on stigao na Poljud, gradonačelnik je naložio glasnogovorniku Hajduka da prekine press-konferenciju čime je još jednom pokazao tko je preuzeo potpunu komandu na Poljudu.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 13.08.09. 16:43

Kakva 2 mlada Einsteina^^


registracija
30/3/09

radar, 13.08.09. 18:21

vukovarski gradonačelnik Željko Sabo na pressici, WTF?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika