16.08.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Glumci Helena Minić i Hrvoje Klobučar pripremaju vjenčanje

Kolege glumci u listopadu će proslaviti četvrtu godišnjicu veze, a trenutno uživaju u odmoru u Istri; ekipa magazina Extra susrela ih je na Crvenom otoku pored Rovinja gdje su ispričali sve o svojoj vezi, ali i otkrili detalje o tome kako su izgledale njihove zaruke

Helena Minić i Hrvoje Klobučar; Foto: Danijel KasapHelena Minić i Hrvoje Klobučar; Foto: Danijel Kasap"Dečko, vidjela sam na televiziji istog takvog kao što si ti", dobacila je u Rovinju jedna bakica glumcu Hrvoju Klobučaru za vrijeme snimanja za Extru. Za razliku od bakice, njena prijateljica odmah je prepoznala i njega i njegovu zaručnicu, glumicu Helenu Minić, a vrlo brzo oko mladoga glumačkog para okupila se grupa mještana i turista koji su zapitkivali kad će nove epizode serije "Naši i vaši", gdje je Hrvoje Klobučar glumio simpatičnog studenta Nenu, ali i u kojoj im se seriji najviše svidjela Helena Minić.

Iako je postala prepoznatljivo televizijsko lice nakon uloga u TV novelama "Ljubav u zaleđu" i "Obični ljudi", 30-godišnja glumica odlučila se od jeseni vratiti kazališnim predstavama, zbog kojih je, kaže, i zavoljela svoj poziv.

U koreodrami "Salome" Damira Zlatara Fraya dobila je glavnu ulogu, a u planu su i druge predstave. I 35-godišnjeg Hrvoja Klobučara, koji je u angažmanu zagrebačkog kazališta Gavella, očekuje radna jesen i pripreme za predstavu "Peer Gynt" Aleksandra Popovskog.

Zato su oboje ovo ljeto odlučili iskoristiti za opuštanje, izlete i intenzivne obilaske najromantičnijih istarskih oštarija i stancija.

Prošloga vikenda zatekli smo ih ispred dvorca Hütterott na Crvenom otoku kraj Rovinja gdje su uživali u koncertu Ronalda Brausa i gostiju. Hrvoje Klobučar i Helena Minić uspješni su glumci i skladan par. U listopadu će proslaviti svoju četvrtu godišnjicu veze, a bit će to ujedno i godišnjica njihova zajedničkog života jer žive zajedno od prvog dana svoje ljubavi. "Došla je k meni na jedno piće i ostala zauvijek", našalio se Hrvoje Klobučar kad se sjetio kako su se zaljubili jedno u drugo.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Helena Minić: Jako volim šešire, možda sam zato u vezi s Klobučarom

Helena Minić: Jako volim šešire, možda sam zato u vezi s Klobučarom

"Pronalazim se u tom njihovu glam/rock crnom izdanju, njihovi su mi komadi odjeće upravo oni u kojima se fantastično osjećam. Izvrsna kolekcija",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika