17.08.2009. / 13:08

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Masakri, eksplozije, potresi, otmice

U nešto civiliziranijim uvjetima pojedinci će se ''ubijati'' riječima. Retorika optužbi, isključivosti i prije svega gluposti se nastavljaju. Gotovo da nema autoriteta koji se neće osramotiti nesmotrenom i grubom izjavom

Anđelka SubašićAnđelka SubašićAko očekujete smirivanje tenzija u svijetu u lažnom ste iščekivanju. One tek kulminiraju.
Govori mržnje, prijetnje i ostvarenje tih prijetnji gruba je slika uzavrelog i nervoznog svijeta.

Eksplozije u psihi ultra ekstremnih skupina koje se ''hrane'' na političkom terorizmu manifestirati će se u stvarnosti kroz masakre, eksplozije u kojima će stradati protivnici i njihovi istomišljenici ali i mnoge kolateralne žrtve. Kreće se na masu. Druga vrsta opasnosti su potresi, tajfuni, odroni tla.

Treća opasnost su lančani sudari i zagađene vode i otmica aviona.

U nešto civiliziranijim uvjetima pojedinci će se ''ubijati'' riječima. Retorika optužbi, isključivosti i prije svega gluposti se nastavljaju. Gotovo da nema autoriteta koji se neće osramotiti nesmotrenom i grubom izjavom.

U našim prilikama nastavlja se nadmetanje u frustracijama i grubim optužbama na relaciji pojedinci i grupe iz crkvenih krugova -predsjednik i njegovi istomišljenici. Čak će se u inozemstvu komentirati ta retorika vrlo negativno. Biti će i podizanja optužbi.

Vlada i premijer(ka) na udaru su kritika, nerazumijevanja, pa bi se zbog toga trebali suzdržavati od javnog iznošenja mišljenja (posebice osobnih stavova) kako se to ne bi negativno odrazilo na međunarodnom planu.
Pod povećanim pritiskom ovaj puta nalazi se ministar Kalmeta.

Najizloženija zemlja masovnom stresu i borbenim okršajima sa puno žrtava ovoga tjedna sigurno je Izrael. Napad, protunapad. Zatim slijedi Afganistan u kojem se ostvaruju prijetnje u groznom obliku.
Japan je izložen problemima s vodom, nevremenom i financijskim potresima. U Pakistanu prijeti atentat, a i sukob premijer- vođe oporbe.

Turska prolazi kroz probleme koji se šire na susjedstvo. Tamo su turisti u opasnosti. Slično je i s Egiptom.
Poljska ima financijskih poteškoća. U Francuskoj afera u vojnim krugovima. Njemačka je pretjerala s optimističnim izjavama o izvlačenju iz krize. Ide ka poticanju potrošnje, a to vodi inflaciji.

Što je lijepo u svijetu? Ljubav i umjetnost. Ljubavna priča kao iz holivudskih filmova dati će nadu ženama da još postoji princ koji Pepeljugu pretvara u princezu. I beba je na putu. Film baziran na književnom klasiku biti će jedno od osvježenja ovoga vrućega tjedna.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika