17.08.2009. / 15:25

Autor: Andrea Belin

Povratak u osamdesete: Snimaju se novi nastavci "Boljeg života"

Scenarist Siniša Pavić već je primio zahtjev za snimanje nastavka, međutim trenutačno se nalazi na godišnjem odmoru u Grčkoj pa se s nestrpljenjem isčekuje njegov povratak

Bolji život imao je odličnu gledanostBolji život imao je odličnu gledanostZa sve one koji se nisu dizali iz fotelje dok su se krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća emitirale epizode srpske serije "Bolji život" napokon dobre vijesti. Naime, producenti su ozbiljno počeli razmišljati o snimanju nastavka koji će pratiti avanture Gige Moravca, Emilije, Bobe, Koke, Vikice i Guze u današnjem svijetu.

Scenarist Siniša Pavić već je primio zahtjev za snimanje nastavka, međutim trenutačno se nalazi na godišnjem odmoru u Grčkoj pa se s nestrpljenjem iščekuje njegov povratak.

Gledanost posljednjeg repriziranja serije bila je nevjerojatnih četrdeset posto i to je sasvim dovoljan razlog za ponovnu suradnju cjelokupne ekipe serije.

"Htio bih glumiti u nastavku te sada već kultne serije. Vjerujemo da bi nastavci bili gledani. Treba razmišljati o tome", izjavio je Dragan Bjelogrlić koji je glumio Slobodana Bobu Popadića.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika