18.08.2009. / 18:19

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Video: Za brutalan start Beckham kažnjen s 250 dolara

Veznjak engleske nogometne reprezentacije David Beckham zaradio je prvo isključenje u dresu LA Galaxyja u subotnjem domaćem dvoboju protiv Seattle Soundersa nakon što je brutalno startao na Petera Vagenasa...

David BeckhamDavid BeckhamGalaxy je pred domaćin navijačima poražen 2-0, a porazu je kumovao Beckhamov izravno zarađeni crveni karton još iz 17. minute utakmice.

Beckham je sleđa uklizao veznjaku Soundersa Peteru Vagenasu pokušavajući mu uzeti loptu, ali ga je zahvatio po desnom gležnju, te za suca Ricarda Salazara nije bilo nikakve sumnje. Navijači Galaxyja su protestirali na ovakvu sudačku odluku, ali sam Beckham se nije previše žalio i napustio je travnjak.

Beckham je kažnjen s 250 dolara globe i jednom utakmicom suspenzije.

"Pete je jedan od mojih najboljih prijatelja. Mislim da je start bio oštar, ali ne za crveni karton. Nikada ne startam na suparničkog igrača s namjerom da ga ozlijedim", izjavio je Beckham, no snimka pokazuje da je start bio doista brutalan.

Bio je to prvi Beckhamov crveni karton u jednoj ligaškoj utakmici od 17. veljače 2007. godine kada ga je zaradio još igrajući za Real Madrid u dvoboju protiv Betisa.

Gostima iz Seattlea trebalo je samo pet minuta nakon Beckhamovog isključenja da dođu do vodstva, pa je tako Steve Zakuani zabio za 1-0. Pobjedu je potvrdio Fredy Montero svojim desetim golom u 54. minuti.

Kažimo i da je Galaxy utakmicu završio s devet igrača, a Soundersi s deset budući su u 78. minuti isključeni Tyrone Marshall (Seattle) i Eddie Lewis (LA Galaxy).

Na ljestvici LA Galaxy zauzima treće mjesto u Zapadnoj konferenciji s 31 osvojenim bodom iza vodećeg Houstona i drugoplasiranog Seattlea.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika