19.08.2009. / 16:48

Autor: Dean Sinovčić

Kako izbjeći novinare: Gillian Anderson stigla u Sarajevo

Naime, novinari i fotografi čekali su je na izlazu s aerodroma ali je ona insistirala na tome da se ne zaustavlja pred novinarima već želi samo proći pored njih na putu za službeno vozilo festivala koje će je odvesti da hotela

Gillian AndersonGillian AndersonGillian Anderson, poznata kao agentica Scully iz serije «X-Files» i Darren Aronofsky, redatelj filma «Hrvač» koji je proslavio Mickeya Rourkea, stigli su u srijedu u Sarajevo kao gosti filmskog festivala.

I dok se Arronofsky već na aerodromu ponašao kao cool frajer koji je mirno odgovarao na sva novinarska pitanja, Gillian Anderson se od prvog trenutka ponašala kao zvijezda.

Naime, novinari i fotografi čekali su je na izlazu s aerodroma ali je ona insistirala na tome da se ne zaustavlja pred novinarima već želi samo proći pored njih na putu za službeno vozilo festivala koje će je odvesti da hotela. Dopustila je da je se fotografira u prolazu te da joj se na isti način postavi i poneko pitanje.

Međutim, novinari su je ipak zaustavili, a već prvo pitanje bilo je takvo da smo podržali Gillian Anderson u namjeri da izbjegne novinare. «Kako se osjećate inspektorice Scully» bilo je pitanje novinarke koja misli da su agentica i inspektorica jedno te isto, na što je ona odgovorila «Znate, navikla sam da me oslovljavaju sa 'agentice Scully', ali, dobro, i inspektorica Scully ne zvuči loše», pristojno je odgovorila Gillian Anderson. Novinari nisu uspjeli postaviti više od tri pitanja jer im je objašnjeno kako ovo nije konferencija za novinare.
S druge strane, Darren Aronofsky je bio daleko dostupniji.

On je po drugi puta gost Sarajevo Film Festivala a kako je njegov film «Hrvač» premijerno prikazan prošle godine u rujnu na festivalu u Veneciji tako, kako je sam rekao, ovim festivalom u Sarajevu završava godina dana promocije filma «Hrvač». Podsjetio je da je Mickey Rourke bio jedini glumac kojeg je imao u vodu za glavnu ulogu te da nije ljubitelj wrestlinga ali ga ipak impresioniraju hrvači. (Fotografije: Tomislav Smoljanović)

Fotogalerija

  • Gillian Anderson
  • Gillian Anderson
  • Gillian Anderson
  • Darren Aronofsky
  • Darren Aronofsky

Vezane vijesti

Brangelina u Sarajevu: Ovdje je prelijepo, a ovaj grad zaslužuje ovakav...

Brangelina u Sarajevu: Ovdje je prelijepo, a ovaj grad zaslužuje ovakav festival

Slavni hollywoodski glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt doputovao je u subotu u Sarajevo bez ranije najave kako bi sudjelovali u ceremoniji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika