21.08.2009. / 11:09

Autor: Anamarija Kronast

Propada li modna linija Victorie Beckham? Odjeća idealna za anoreksične

U haljini iz DVB kolekcije je izgledala poput djevojčice koja još nije dovoljno sazrela da nosi odjeću za odrasle ljude, a ipak od nje ne odustaje

Premršava Posh SpicePremršava Posh SpicePremda će Posh Spice učiniti baš sve kako bi se svijet divio njezinoj dobroj liniji i ukusu za modu, čini se kako je ipak pretjerala.

Bivša pjevačica i vlasnica modne linije DVB ovih se dana pojavila u jednoj od haljina iz svoje kolekcije i napravila si ogromnu anti reklamu.

Naime, čak ni izreka "nek se priča pa makar i dobro" nije joj pomogla jer je izgledala poput djevojčice koja još nije dovoljno sazrela da nosi odjeću za odrasle ljude, a ipak od nje ne odustaje.

Modni sutručnjaci tvrde da je za sve kriva njezina anoreksija koja ženama daje potpuno krivu poruku, odnosno neposredno im govori kako će im odjeća s potpisom DVB lijepo pristajati samo ako budu premršave.

Stoga je prodaja odjeće s njezinim potpisom počela rapidno padati, a Victorijini marketinški stručnjaci joj savjetuju da se udebljala ili počne nositi isključivo odjeću drugih dizajnera. Po mogućnosti onih za koje želi da propadnu.

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika