21.08.2009. / 13:17

Autor: Andrea Belin

Seks po zvijezdama: Astrološki znak otkriva idealan orgazam

Neki znakovi se više trude, drugi manje. Ima ih koji su jaki na jeziku, no izvedba im je slaba...No, jeste li razmišljali da i orgazam može imati veze s astrologijom. Ako niste, pročitajte kako (i s kim) do vrhunca kakav priželjkujete

Možda bi vas drukčiji izbor partnera ipak doveo do vrhunca...Možda bi vas drukčiji izbor partnera ipak doveo do vrhunca...Nikako da se napokon uskladite sa svojom boljom polovicom i doživite orgazam u isto vrijeme? Možda nije problem u niti jednome od vas nego si jednostavno u krevetu ne odgovarate? Saznajte s kojim partnerom bi se u krevetu najbolje slagali, a kojeg muškarca bi trebali zaobilaziti u širokom krugu!

Ovan

Žene
Žene rođene u znaku ovna vole brzi seks. Ako partner malo uspori ili zastane ona će izgubiti volju za seksom. Ukoliko muškarac napravi sve kako treba, orgazam će doživjeti jako brzo. Valja znati da su ovnice u trenutku doživljavanja vrhunca poprilično glasne.
Muškarci
Njima uglavnom nije važno hoće li svojoj partnerici priuštiti vrhunac. Ovnovi su jako sebični, no zna se dogoditi da se potrude i oko svoje partnerice.

Bik

Žene
Djevojke rođene u znaku bika se relativno brzo uzbuđuju, ali to ne vole pokazivati. Orgazam doživljavaju tiho i najlakše ga doživljavaju sa stalnim partnerom.
Muškarci
Bikovima je važna predigra i vole ostaviti dobar dojam. Orgazam partnerice shavaćaju kao nagradu za dobar seks.

Blizanci

Žene
Blizanke teško doživljavaju orgazam. Kada se partner jako potrudi postoji mogućnost da osjete taj čarobni trenutak.
Muškarci
Blizanci se jako trude u seksu, no prvenstveno da bi zadovoljili sebe, a ne svoju partnericu.

Rak

Žene
Račice previše pažnje posvećuju parneru. No, kada uspiju doživjeti orgazam to je uglavnom jako tiho, a zna se dogoditi da nakon toga plaču.
Muškarci
Vole ostaviti dojam savršenog ljubavnika tako da svoje partnerice uglavnom dovedu do vrhunca.

Lav

Žene
Lavice orgazam doživljavaju jako glasno. One su samouvjerene i uvijek znaju što treba napraviti kako bi zadovoljile sebe, ali i svoju bolju polovicu.
Muškarci
Oni seks doživljavaju na čudan način. Nekad se trude previše, a zna se dogoditi da glavnu riječ mora preuzeti partnerica.

Djevica

Žene
Djevice kao seks ne zanima, a uzbuđuje ih dodir muškarca. Da bi doživjele orgazam potreban im je snažan partner koji će voditi u krevetu glavnu riječ.
Muškarci
Kada legne u krevet čini se kao da je prije toga sve isplanirao. No, uz male preinake uglavnom mogu dovesti partnericu do vrhunca.

Vaga

Žene
Vage lako doživljavaju orgazam. One u seksu daju sve od sebe i nije im važno ni mjesto ni vrijeme.
Muškarci
Oni su uglavnom jaki na jeziku, a u krevetu baš i nisu neki ljubavnici. Sebični su i kada im postane dosadno, povlače se.

Škorpion

Žene
Djevojke rođene u znaku škorpiona mogu doživjeti i nekoliko orgazama za redom. Lako se uzbuđuju međutim ako ne dožive orgazam, razočarane su duži period i treba im dosta vremena dok ponovno ne legnu u krevet.
Muškarci
Njima se partnerica mora prepustiti u potpunost jer se u protivnom ne žele seksati. Oni moraju voditi glavnu riječ, međutim njihovoj partnerici orgazam je zagarantiran.

Strijelac

Žene
Orgazam mogu doživjeti jako glasno, ali i u potpunoj tišini. Vole pokazivati svoje tijelo i eksperimenirati.
Muškarci
Ako nije zaljubljen u svoju partnericu ne očekujte puno u krevetu. Oni vole djevojke koje uzbuđuju gotovo sve pripadnike jačeg spola, a na kraju je on taj koji ju je osvojio.

Jarac

Žene
Samo je jedna poza u kojoj djevojke ovog znaka doživljavaju vrhunac. Partneru to može postati naporno i dosadno pa mnogi muškarci nakon prvog seksa odustaju.
Muškarci
Oni su relativno nježni. Ne vole brzu igru i trude se oko svoje djevojke. U većini slučajeva zadovolje partnericu.

Vodenjak

Žene
One su istinu čudne. Nekad se uzbude na samu pomisao na seks, a ponekad ih prava seksaulna igra ostavlja ravnodušnim.
Muškarci
Trudi se zadovoljiti partnericu, međutim ako on prije doživi orgazam, diže se iz kreveta i seksualna igra je za njega završila.

Ribe

Žene
One su osjećajne i njima je ljubav najvažnija stvar na svijetu. Seks za jednu noć ih baš ne privlači. Vole se seksati u prirodi i tamo najlakše doživljavaju orgazam.
Muškarci
Uglavnom se vole truditi oko žene, ali isto to očekuje od partnerice. Ako nakon nekoliko puta ona ne ispuni njegova očekivanja, velike su šanse da će ju napustiti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika