23.08.2009. / 02:57

Autor: Ivica Medo

Braća Sharbini napadnuti u Opatiji

Uoči gostovanja Hajduka na Kantridi bivši igrači Rijeke i nove splitske zvijezde, braća Anas i Ahmad Sharbini napadnuti su jučer u Opatiji ispred hotela Adriatic

Ahmad i Anas SharbiniAhmad i Anas SharbiniNakon verbalnog vrijeđanja braće Sharbini od strane za sada neidentificiranih osoba, došlo je i do fizičkog napada. Naime, jedan huligan udario je Ahmada Sharbinija s leđa u glavu.

"Prišla su nam trojica Rijekinih navijača, ako ih tako mogu nazvati, i počeli vrijeđati mene i brata. Jednoga od njih jako dobro poznajem. Vidio sam kakva je situacija i taman kad smo se okrenuli da uđemo u hotel pojavio se četvrti i s leđa me udario šakom u glavu. S leđa?!" izjavio je Ahmad Sharbini za Sportske novosti te je potvrdi kako nije ozlijeđen i da neće prijaviti napadače:

"Uopće ne želim imati posla s takvim kukavicama", tvrdi Ahmad te ističe kako sada ima samo jedan motiv više da pruži što bolje partije za Hajduk.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika