24.08.2009. / 11:00

Autor: Ružica Đukić

Jelena Rozga priznala: Prekinula sam dugogodišnju vezu, ali nisam nesretna

Pjevačica Jelena Rozga ovog je ljeta, od početka srpnja pa do danas, na Jadranu održala čak četrdesetak koncerata, a njezina pjesma “Rodit ću ti 'ćer i sina” s posljednjeg Splitskog festivala postala je ljetni hit. Jelena Rozga zadovoljna je i na emotivnom planu bez obzira što je nedavno prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu.

Jelena RozgaJelena RozgaZa razliku od mnogih njezinih kolegica s estrade koje se dok u njihovim ljubavnim vezama sve dobro funkcionira rado fotografiraju i pričaju o svojoj ljubavi, a kad prekinu vezu uglavnom koriste istu rečenicu: "Ne bih to komentirala", Jelena Rozga postupa sasvim suprotno.

Dečka nikad nije predstavljala javnosti, dapače, pazila je na to da taj njezin dio života ostane samo njen, ali je isto tako bez ustezanja za Extru otkrila zašto je ponovno sama.

EXTRA: Vaša pjesma "Rodit ću ti 'ćer i sina" postala je jako popularna. Jeste li to očekivali?
- Zaista nisam. Kad mi ju je Tonči Huljić prvi put otpjevao bila sam skeptična. Često se dogodi da pjesma koja mi se ne svidi na prvu nego tek kad se snimi postane veliki hit. Tako je bilo i sada. Kad sam čula gotovu snimku bila sam oduševljena. Pustila sam je ljudima koji inače preferiraju zabavnu glazbu i svima se svidjela na prvu, odmah su je pjevušili. Već sam i na Splitskom festivalu po reakcijama publike vidjela da im se sviđa, a kako čujem, puno se vrti i na radijskim postajama. (Foto: Mario Strmotić, Odjeća: Studio Arileo, Nakit: Martiiren i Arileo, Zahvaljujemo Beach Baru M-caffe iz Podstrane na ustupljenom vozilu za potrebe snimanja i Carinskoj ispostavi Sjeverne luke Split na ustupljenom prostoru. )

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika