24.08.2009. / 15:28

Autor: Andrea Belin

Kako znati je li žena (potencijalna) preljubnica

Žene obično vole znati da su privlačne svome partneru, a isto tako vole razgovarati o planovima za budućnost. Kada shvate da o tome sa svojim dugogodišnjim dečkom nisu pričale mjesecima, potraže pomoć kod drugog pripadnika jačeg spola

Zanemarena žena traži pažnju drugog muškarcaZanemarena žena traži pažnju drugog muškarcaČak i parovi koji su dugo godina u braku povremeno osjećaju osamljenost. Ukoliko i vi primjećujete da svakodnevno imate sve manje zajedničkih tema sa svojom boljom polovicom, znajte da je vrijeme za promjene. Koliko god sami sebe uvjeravali da nije istina, uskoro ćete pomahnitati za drugim muškarcem ali, naravno, iza partnerovih leđa. Nudimo vam nekoliko znakova nezadovoljne žene koje nemaju hrabrosti prekinuti vezu već utjehu nalaze u drugoj postelji!

Nedostaju vam intimni razgovori?

Često razgovarate s partnerom, ali teme o kojima raspravljate su najčešće poslovne obveze i financijski izdaci? Ako se ne sjećate kada vam je posljednji put udijelio kompliment ili izrazio osjećaje, vi ste korak do prevare. Žene obično vole znati da su privlačne svome partneru, a isto tako vole razgovarati o planovima za budućnost. Kada shvate da o tome sa svojim dugogodišnjim dečkom nisu pričale mjesecima, potraže pomoć kod drugog pripadnika jačeg spola.

Imate manjak samopouzdanja?

Žene su za razliku od muškaraca, često nesigurne u sebe pa kako bi vratile samopouzdanje i nahranile ego, varaju partnera. Kada se osjećaju manje vrijednima, ženama je dovoljan muškarac koji će ih nagraditi komplimentima na račun izgleda ili osobnosti. Nakon nekoliko lijepih riječi pridružiti će mu se u postelji, a često se zna dogoditi da običan flert preraste u novu ljubav.

Želite mu se osvetiti?

Ako ste dečka ili supruga uhvatili s drugom ženom ili vam je on sam priznao, osjećati ćete se jadno i odbačeno i cijelo vrijeme ćete planirati osvetu. Ovo je jedan od najčešćih razloga zašto žene varaju.
Na taj način smiruju osjećaje koje je izazvao partnerov preljub.

Nemate s partnerom ništa zajedničko?

Na početku veze ili braka bili ste na istom putu i jedno drugo ste nadopunjavali, međutim s godinama se sve promijenilo? Ako posljednjih nekoliko mjeseci više vremena provodite s prijateljima nego s dečkom, znači da ste se udaljili. Ukoliko se uskoro ne zbližite, velike su šanse da ćete ga prevariti. Na vama je da odlučite ima li smisla nastaviti takav život ili je vrijeme da potražite novog muškarca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika