25.08.2009. / 11:58

Autor: Andrea Belin

Obavezno isprobajte: 4 položaja za nezaboravan orgazam

Na vama je samo da odlučite volite li se s partnerom zabavljati na krevetu u spavaćoj sobi ili ste tip osobe koja ipak najviše uživa na nekom neuobičajenom mjestu

Sve je pitanje ukusaSve je pitanje ukusaOsim misionarskog i "doggie style-a", postoji niz različitih seksualnih poza koje pružaju vrhunski užitak. Sigurni smo da ste neke od njih već isprobali, ali uvijek postoji nešto što još niste otkrili. Nudimo vam četiri poze koje garantiraju nezaboravan vrhunac. Na vama je samo da odlučite volite li se s partnerom zabavljati na krevetu u spavaćoj sobi ili ste tip osobe koja ipak najviše uživa na nekom neuobičajenom mjestu!

Položaj pobjednika
Ovo je poza u kojoj se možete potpuno opustiti, a istovremeno uživati maksimalno. Ovo je idealan položaj za žene jer se klitoris dodatno stimulira.
Lezite na bok, ali jednu nogu malo podignite i savijte u koljenu. Kao i obično, partner mora leći između vaših nogu. On će odlučiti što će učiniti s vašom podignutom nogom, primjerice može ju nasloniti na svoje grudi ili prebaciti preko ramena.

Tronožac
Ovo je idealna poza za partnere koji vole eksperimentirati. Vi se naslonite na zid i stavite svoje ruke oko njegovoga vrata, a njegove ruke položite oko svoga struka. Jednom nogom se uprite o pod, a drugu ogrnite oko partnera. U ovoj pozi muškarac je taj koji vodi glavnu riječ stoga mu prepustite da kontrolira brzinu i ritam.
Kako bi ugođaj bio bolji, obratite pažnju na pogled. Strastveni pogledi imaju veliki utjecaj na seksualni čin.

Jahač
U ovoj pozi možete birati tko će preuzeti ulogu jahača. Ukoliko volite dominirati, vaš partner neka legne na leđa, a vi mu priđite odozgo i naravno, sjednite na njega. Lagano se podižite i spuštajte i ne zaboravite da ste vi ta koja određuje brzinu i ritam. Ako vam više odgovara da on vodi igru, zamjenite se i neka on preuzme ulogu jahača.

Položaj iznenađenja
Ovaj položaj preporučamo partnerima koji najviše uživaju u divljem seksu. Partner je iza vas, a vi se leđima savijte prema podu. Rukom se pridržavajte, a on neka vas čvrsto drži za bokove. Ova poza inače više odgovara muškarcima jer kontroliraju cjelokupnu situaciju, a osim toga mogu prodrijeti jako duboko.

Vezane vijesti

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogućnost izbora programa koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika