26.08.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Škakljivo: Provjerite jeste li uistinu dobar ljubavnik

Kada se zabava u krevetu temelji samo na seksualnom činu, nemojte biti iznenađeni što je seks postao dosadan. Saznajte kako na jednostavan način možete otkriti jeste li u krevetu ispunili sva očekivanja

Dobar ljubavnik zna što je predigraDobar ljubavnik zna što je predigraNeke osobe, većinom muškarci smatraju da uvijek u krevetu zadovolje svoju partnericu. Međutim, visoko mišljenje o sebi imaju upravo oni pripadnici jačeg spola koji u seksu ne daju svoj maksimum. Žene također vole znati jesu li zadovoljile partnera, ali se boje odgovora pa izbjegavaju takva neugodna pitanja. Saznajte kako na jednostavan način možete otkriti jeste li u krevetu ispunili sva očekivanja!

Komplimenti
Ukoliko se ne sjećate kada vas je partner posljednji put pohvalio da ste ga u spavaćoj sobi ostavili bez daha, poduzmite nešto po tom pitanju jer očigledno nije zadovoljan vašim ponašanjem u krevetu.
Najprije ga pokušajte očarati izazovnim donjim rubljem ili nezaboravnim striptizom. Ukoliko ni tada ne pokazuje zainteresiranost, probajte kroz razgovor saznati što mu konkretno smeta.

Seks mora biti maštovit
Kada se zabava u krevetu temelji samo na seksualnom činu, nemojte biti iznenađeni što je seks postao dosadan. Kvalitetan odnos počinje s drugotrajnom predigrom, u neko doba doseže svoj vrhunac, međutim niti to ne znači da zabava treba prestati. Nakon što se poseksate ostanite ležati u krevetu još neko vrijeme. Intimni dodiri osim što uzbuđuju, zbližavaju partnere.

Vraća se po još
Najbolji znak da ste dobra ljubavnica je kada se partner vraća u vašu postelju. Potrebu za vašim tijelom imati će samo onda kada ga doslovno izludite. Kada se jednom poseksate i nakon toga vam se nikada ne javi, budite sigurni da je vašu spavaću sobu potisnuo duboko u sjećanje.

Nesebičnost
Pravi ljubavnici nisu sebični. Oni najviše od svega žele zadovoljiti svoga partnera, a tek onda sebe. Takve osobe poznaju svaku kritičnu točku na tijelu bolje polovice i jako dobro znaju što joj u određenom trenutku odgovara. Njima igra ne završava na jednom orgazmu.

Eksperimentiranje
Dobar ljubavnik se neće seksati u samo jednoj pozi. On je uvijek raspoložen za otkrivanje novih stvari. Uvijek vole priređivati iznenađenja. Njima ni oralni seks nije dosadan. Dobri ljubavnici su glasni i u seksu daju sve od sebe. Ukoliko nemate niti jednu navedenu kvalitetu, moramo vas razočarati, ali vi uistinu ne znate uživati u seksu. Na svi sreću, jedini lijek za rješavanje ovog problema je što više zabave pod plahtama.

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika