26.08.2009. / 13:07

Autor: Andrea Belin

Datum vjenčanja otkriva kakav će biti brak

Ako ste upravo u pripremama za najvažniji dan u životu, a istovremeno strahujete jeste li zapravo donjeli pravu odluku, pročitajte što numerolozi misle o tome. Možda vam pomogne

Brojevi otkrivaju budućnostBrojevi otkrivaju budućnostIma li vaš brak svijetlu budućnost možete predvidjeti već u onom trenutku kada odaberete datum kada ćete izgovoriti sudbonosno "da". Kada izaberete datum, zbrojite mjesec, dan i godinu sve dok zbroj ne bude jednoznamenkasti broj.
Primjerice ako se odlučite vjenčati 15. siječnja 2010. računica je sljedeća:
15+1+2010=2026=2+2+6=10=1+0=1

Zbroj 1
Ukoliko ste na kraju dobili ovaj broj, u vezi ste se odlično zabavljali, a sam čin upoznavanja bio je jako romantičan. Vi ste jedan zaljubljen i nježan par i imate zajedničke ciljeve. Ovaj brak čeka svijetla budućnost.
Zbroj 2
Oboje se možete pohvaliti emocionalnom zrelošću. Na zajednički život ste se prevenstveno odlučili radi obitelji i velike želje za potomstvom. Ukoliko su vam djeca jedini razlog za sklapanje braka, možda bi bilo bolje da preispitate sebe, a i svoju bolju polovicu vrijedi li se samo zbog djece kleti na vječnu ljubav.
Zbroj 3
Ovaj broj dobiti će one osobe koje imaju namjeru sklopiti brak iz interesa. Nemojte se čuditi ako ćete nakon nekoliko godina potpisivati papire za razvod.
Zbroj 4
Parovi koji se vjenčaju ovog datuma, zajedno će ostvariti sve ciljeve. Osim toga, jedno drugome ćete biti vjerni do kraja života.
Zbroj 5
Vama je najvažnija komunikacija i smatrate da se s partnerom savrešno razumijete i to vam je dovoljan razlog da uplovite u bračnu luku. U ovom braku dosada je nepoznati pojam jer će obilovati promjenama.
Zbroj 6
Ljubav, nježnost, mir i kvalitetan seks su obilježja ovog braka. Oba partnera su miroljubiva i ako se ikada dogodi kakav sukob, oboje će vrlo brzo pronaći zajednički jezik.
Zbroj 7
Glavna karakteristika ove bračne zajednice je spontanost. Vi ćete i važne odluke donositi u posljednjem trenutku.
Zbroj 8
Osobe koje će se vjenčati ovog datuma, zaljubili su se na prvi pogled. Odmah su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Zbog partnera su spremni žrtvovati i karijeru.
Zbroj 9
Vi smatrate da ste stvoreni jedno za drugo, međutim okolina se s tim ne slaže. Prepreke i sukobi s članovima obitelji karakteristični su za ovaj brak. Na svu sreću, među supružnicima postoji čvrsta duhovna veza koja će im omogućiti rješavanje svih prepreka.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika